BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Survivor All Star kim elendi SMS sonuçları

Survivor all star 13 Mayıs ada konseyinde kim elendi belli oldu. Survivor SMS sonuçları sıralaması sürpriz olmadı. İşte Survivorda bu hafta elenen isim.

Abone ol

Acun Medya tarafından Survivor 13 Mayıs 2015 tarihli SMS oylaması sıralama sonuçları saat 23.40'da açıklandı. Survivor gönüllüler SMS sıralamasında haftanın birincisi yine Hasan oldu. Survivor'da elenmek üzere çıkan 3 isim Sahra, Begüm ve Nadya oldu. Bu üç kişi arasından Survivor all star SMS sıralamasına göre en altta yer alan isim elendi.

Survivor all star ada konseyinde gönüllüler takımı Sahra 'yı elenmek üzere seçmişti. SMS sıralamasında Hasan, halk oyuyla birinci oldu. Hasan, Sahra'nın adadan gitmemesi için yeni bir tercihte bulundu. Misafir olarak gördüğü Nadya'yı kendisine çok uzak gördüğünü söyleyen Hasan, böylelikle Sahra'dan sonra ikinci ismi de belirlemiş oldu.

NADYA'DAN TEPKİ
Hasan'dan böyle bir şey beklediğini ve tüm sorumluluğun da yine ona ait olduğunu ifade eden Nadya, bu karara şaşırmadığını söyledi.

TURABİ KİMİN ADINI VERDİ
Hasan birinci çıkınca Turabi dokunulmazlığı kazandığı için Begüm 'ün adını elenmek üzere verdi. Begüm 'ün adını da bir şiirle duyurdu. Ardından ise Turabi ile Hasan arasında kavga çıktı. Acun Ilıcalı kavgaya müdahale etmek zorunda kaldı.

SURVİVOR ALL STARDA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor All Star da eleme Nadya , Sahra ve Begüm kalmış oldu. Sonucu ise gönüllüler SMS sıralaması belirledi. Acun Ilıcalı gönüllüler SMS oylaması sonuçlarını açıklayınca Survivor all starda bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Gönüllüler SMS sıralamasında son sırada yer alan Nadya elendi.

SURVİVOR ALL STAR SMS SONUÇLARI SIRALAMASI ŞÖYLE
7. Nadya
6. Bozok
5. Sahra
4. Begüm
3. Turabi
2. Hilmi Cem
1. Hasan

SURVİVOR SON BÖLÜM ERZAK OYUNU
Survivor'da eleme yapılan ada konseyi öncesi adada erzak için oyun vardı. Ünlüler 10-7 ile oyunu kazandılar.