BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  MEDYA

Survivor All Star kesin kadroda kimler var?

Survivor 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. Peki Survivor all star kadrosunda kimler var? Nihat Doğan'ın yerine Survivor all star gönüllülere kim geldi?

Abone ol

Acun Ilıcalı fenomen haline gelen yarışması Survivor All Star kadrosuna, Pascal Nouma , Turabi, Bozok Gören, Almeda Abazi gibi sevilen isimleri dahil etti. All Star Survivor yarışması 22 Şubat 2015 tarihinde başlayacak. Yeni Survivor Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de ekrana gelecek.

SURVİVOR ALL STAR KİM KİMDİR?

1) SURVIVOR ALL STAR MERVE OFLAZ

580981092080.jpgSurvivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır.Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır.2 sene boyunca Molped Reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.

2) SURVIVOR ALL STAR  HİLMİ CEM İNTEPE

1.20150220101616.jpg19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı.Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

3) SURVIVOR ALL STAR TURABİ ÇAMKIRAN

turabi-camkiran-oyunlar.jpg

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur.Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü.Tayland‘ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır.Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı‘nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler‘in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.

4) SURVIVOR ALL STAR ALMEDA ABAZİ 

almeda-abazi_1332749922.jpg

Miss Globe 2008 Dünya güzeli...Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır.Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye’ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye’de devam ettirme kararı verdi.Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”’ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, “Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak” dedi. Abazi, Beyonce‘ye de rakip olabileceğini söyledi. Şu ana kadar bulunduğu sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor.Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

5) SURVIVOR ALL STAR SERENAY AKTAŞ

serenay-aktaş.jpg

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Bir abisi vardır. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer aldı.Çocukken deli gibi futbolcu olmayı ve yurt dışına transfer olup ciddi anlamda bir kariyer yapmayı istiyordu. İlk başlarda babası çok karşı çıktı. Sokak aralarında mahalle maçları yapardı. Babası her seferinde onu‘’bir daha oynarsan ayaklarını kırarım” diye azarlayarak eve götürürdü. Daha sonraları profesyonel olarak futbolla ilgilendiğinde ise baktı ki yapacak bir şey yok, elinden tutup ona kulüp buldu.15 yaşında Zeytinburnuspor‘da kadın futbol takımında lisanslı olarak İki sezon görev alan yetenekli bir futbolcu, daha sonra İki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.Bir ajans sahibi Facebook’tan fotoğraflarıı görmüş. Futbol oynaması ve fiziği dikkatini çekmiş. Serenay Aktaş ile iletişime geçti. İlk olarak ‘Kanıt‘ dizisinde oynadı. Bunu ‘Umut Yolcuları’, ‘Türk Malı’, ‘Âlemin Kralı’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Kalbim Seni Seçti’ takip etti. Aynı zamanda reklamlarda da rol aldı.

6) SURVIVOR ALL STAR PASCAL OLİVER NOUMA 

pascal-nouma.jpg

(d. 6 Ocak, 1972), Senegal asıllı eski Fransız futbolcu.Futbol kariyerine Paris Saint-Germain'in genç takımında başladı. Beşiktaş takımında oynadığı yıllar tüm taraftarın sempatisi kazandı. Fakat Ancak 20 Nisan 2003 günü oynanan Fenerbahçe maçı kendi kariyeri için dönüm noktası oldu. Takımı şampiyonluğa giderken bu maçta Fenerbahçe'ye attığı gol sonrası tribünlere yaptığı Tombala hareketi kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Beşiktaş Yönetim Kurulu baskılara dayanamayarak ligin bitimine birkaç hafta kala sözleşmesini feshetti ve şampiyonluk kutlamalarına katılmasına dahi izin verilmedi. Bu hareketi ile ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 7 ay men cezası aldı. Beşiktaş'ta 43 lig maçında 22 gole imzasını atmıştır. Türkiye'ye gelmiş en agresif yabancı futbolcular arasında yer almıştır.Beşiktaş'tan sonra Katar takımı Al Khor'da bir sezon oynadı. 2004-05 sezonunda İskoç takımı Livingston FC ile sözleşme imzaladı. Ancak sadece 2 maç oynadı. Daha sonra futbolu bıraktı. Çeşitli yarışmalara katıldı son olarak ise Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Nihat Doğan ile girdiği tartışma sonucu yarışmadan diskalifiye edildi.

7) SURVIVOR ALL STAR SAHRA IŞIK 

fft16_mf4073301.jpeg

Survivor All Star'da yer alacak olan Sahra Esra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

8) SURVIVOR ALL STAR DUYGU ÇETİNKAYA 

ekran-resmi-2015-02-20-10.24.22.png

13 Ocak 1986 Denizli doğumlu olan Duygu Çetinkaya’nın babası asker, annesi ise polis adliye muhabiridir. Bu yüzden eğitim döneminde bir çok kez okul değiştirmiştir. Oyunculuk macerası 2002-2003 yıllarında , Show TV’nin düzenlediği 'Türkiye’nin Yıldızları' yarışmasıyla başladı. Oyuncu olan Çetinkaya birçok dizi ve filmde rol almıştır. İlk dizisi TRT’de yayınlanan 'Türkü’ydü. Daha sonra yine Show TV’de yayınlanan , Silikon Vadisi programını iki yıl sundu. Suvivor 2103E damgasını vuran başarılı oyuncu Çetinkaya aynı zamanda Fenerbahçe taraftarıdır. Yurtdışı seyahatleri ve bu seyahatlerde yabancı kültür ve mekanlari tanımayı seven Duygu Çetinkaya, yamaç paraşütü, dalış ve benzerleri gibi adrealin sporlarını ve adrealini sevmektedir.

9) SURVIVOR ALL STAR NADIA ZAGLI

l.20150220102614.jpg

Nadia Zagli ilk olarak 2013 Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında  Yunanlı ekipten Selim Sabah ile yaşadığı aşk ile tanıdık.

10) SURVIVOR ALL STAR ANIL TETİK 

ekran-resmi-2015-02-13-14.23.24.png

Survivor Anıl Tetik, 1 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul Küçükçekmece’de doğdu. Aslen Kırklareli’lidir.Survivor Anıl, Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Aynı zaman bir motor sporcusu olan Survivor Anıl Tetik, tehlikeli bir spor olduğundan ailesinin karşı çıkmasına rağmen bu spora devam etmektedir. Bu alanda şampiyonluk sahibi de olan Survivor Anıl, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaptı ve tam 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düştü. Ailesinin itirazlarına rağmen kilo vererek çocukluk hayalini gerçekleştirmek için motor sporları dersleri almaya başladı.Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında birçok derece ve başarı elde etti. İki kez Türkiye şampiyonluğu ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda da birinci olarak üçte üç yaptı.Geçmişte uçak pilotu olmayı isteyen Anıl Tetik, bu yüzden ingilizcesinin çok iyi olması gerektiğini biliyordu. Üniversite eğitimimi de bu yönde almak için Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümüne girdi. Fakat daha sonra bu isteği değişti. 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Survivor Anıl, kariyerine oyunculuk yaparak devam etmek istedi. Bu yönde eğitim de alan Survivor Anıl; Oya Başar, Şafak Sezer gibi oyuncuların oynadığı "Alemin Kıralı" dizisinde oynadı.

11) SURVIVOR ALL STAR HASAN YALNIZIOĞLU 

26341549.jpg

Survivor Hasan Yalnızoğlu, 1974'te İstanbul'da doğdu. Dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi olan Survivor Hasan, sporcu kimliğiyle birçok başarıya uzandı. İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Survivor Hasan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu Survivor Hasan, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etti. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Survivor Hasan, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi. Sinema filmlerinde rol alan Survivor Hasan, Survivor 2012'de Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

12) SURVIVOR ALL STAR HAKAN HATİPOĞLU

hakan-hatipoglu.jpg

Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğdu. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.Hakan Hatipoğlu, Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlidir.

13) SURVIVOR ALL STAR FULYA KESKİN

193917_2.jpg

Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin,eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.

14) SURVIVOR ALL STAR BEGÜM YÜCETAN 

1323068_129847431391774271485_original.jpg

Survivor Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Survivor Ece Begüm aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Survivor Begüm Yücetan, tenis kortlarında rakip tanımıyor.Survivor Begüm, 2012'de katıldığı Survivor'da yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmıştı. Survivor Begüm'ün yiyecek listesinde lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahve yer alıyordu.Survivor'ın en deneyimli ve en sevilen yarışmacılarının katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor All Star'da yer alacak olan Survivor Begüm Yücetan, 1988'de İzmir'de doğdu. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor.
"Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıtan Survivor Begüm Yücetan, sözünün hakkını mücadelesiyle veren isimlerden biri oldu.

15) SURVIVOR ALL STAR DOĞUKAN MANÇO 

ekran-resmi-2015-02-20-10.46.12.png

Survivor Doğukan Hazar Manço, 19 Mayıs 1981 tarihinde Belçika’da Liege şehirinde doğdu. Çocukluğu Belçika’da geçen Survivor Doğukan Manço, ünlü sanatçı Barış Manço’nun büyük oğludur. 2000 – 2008 yılları arası Amerika'nın Florida eyaletinde mimarlık fakültesinde eğitim gördü. Survivor Doğukan, öğrencilik yıllarında garsonluk da yaptı, okulun servis şoförlüğünü de yaptı. Ayrıca, Florida Türk Radyosu'nda her pazar günü program yaptı.

16) SURVIVOR ALL STAR BOZOK GÖREN

bozok.jpg

Survivor Bozok Gören, 1983 yılında dünyaya geldi. Survivor Bozok, bir dönem profesyonel olarak mankenlik yaptı.New York'ta yaşamaya devam eden Survivor Bozok Gören, orada bir bar açarak işletmesini de kendisi yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye yerleşen Survivor Bozok Çeşme Alaçatı'da yaşamaya devam etmektedir.

17) SURVIVOR ALL STAR MERVE AYDIN

merve-aydin-1.jpgENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya Olimpiyat B barajını da geçmiştir.Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır. Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

18) SURVIVOR ALL STAR SEDA AKTUĞLU

indir.20150220105019.jpeg

Survivor All Star yarışmacılarından Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987'de Almanya'da doğdu. Aslen İzmirli olan Seda Aktuğlu, Pinneberg Statische çocuk yuvası ardından, Pinneberg Carl-Eiltz okulunun ilk öğreniminin orta bölümünü bitirmiştir.

19) SURVIVOR ALL STAR BERNA CANBELDEK 

survivor-berna-canbeldek-kimdir.jpg

Survivor Berna, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek, Survivor All Star'da mücadele edecek.Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır.Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

20) SURVIVOR ALL STAR TANER ÖZDEŞ  

survivor-taner-özdeş.jpg

Survivor All Star kadrosu tamamlandı. 22 Şubat’ta başlayacak olan yarışmaya katılacak olanlardan biri de Taner Özdeş oldu. Taner Özdeş, Survivor yarışmacılarının en eskilerinden biri. Taner Özdeş, 2007 senesinden yapılan Survivor Aslanlar-Kanaryalar yarışmasından Kanaryalar takımında katılmış ve şampiyon olmuştur.

21) SURVIVOR ALL STAR ÖZLEM ÇALIN 

ekran-resmi-2015-02-09-10.24.34.20150209104553.png

 Survivor Aslanlar Kanaryalar zamanına katılan Özlem Galatasaray grubu ile oldukça başarılı bir sezon geçirmişti.Yarışmadan sonra ortalardan kayboldu göz önünde bir hayatı yok.

 22) SURVIVOR ALL STAR AHMET DURSUN

ahmet_dursunun_son_saglik_durumu_nasil_survivorda_dun_aksam_neler_yasandi_ahmet_dursunun_son_durumu_ne_h17363.jpg

Almanya'da Dayısı Kurtuluş Şahin'in desteği üzeri futbola başlayan Ahmet Dursun 1996/1997 sezonunda SG Wattenscheid 09 takımından Kocaelispor’a transfer oldu ve Genç Milli Takım’a çağırıldı. 1999/2000 sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu ve ilk sezonunda 21 gol atarak çok başarılı bir sezon geçirdi. Ancak aynı başarıyı sonraki sezonlarda devam ettiremedi ve 2003/2004 sezonunda Çin’in Tianjin Teda ekibine transfer oldu ve bir sürede burada futbol oynadı Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen tecrübeli golcü Ahmet Dursun, 2010-11 sezonu için 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yolunu tuttu. 2010-11 sezonunun devre arası transfer döneminde ise 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden olan Eyüpspor ile 1.5 yıllık anlaşmaya imza atmıştır.Burada 10 Ocak 2012 tarihinde sakatlıklardan dolayı kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.Ahmet Dursun 3 Ocak 2014'ten itibaren futbol hayatına devam edeceğini açıkladı. Burada 3 maça çıkan Dursun, 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Yarışmada 111 gün kaldıktan sonra Merve Aydın'la birlikte 3. olmuştur.

Ahmet Dursun kadroya son anda dahil olan isim. Nihat Doğan'ın Özgecan Aslan cinayetinden sonra ki paylaşımları yüzünden yarışmadan çıkarıldı. Yerine Survivor'un eskiş sezon yarışmacılarından Ahmet Dursun dahil edildi.

Survivor All Star yarışması 22 Şubat Pazar akşamı TV8 ekranlarında başlıyor...

ekran-resmi-2015-02-09-09.49.52.20150220112239.png