BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.436,42
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da elendiğini rüyasında gördü

Survivor All Star yarışında bu hafta kim elendi belli oldu. Berna Canbeldek elenince ağlamaya başladı. Berna Survivor'dan elendiğini rüyasında görmüş.

Abone ol

Survivor All Star ada konseyine çıkan ünlüler takımı SMS sıralaması sonuçları açıklanınca elenen ismi öğrendi. Survivor'da bu hafta elenen Berna Canbeldek oldu. Berna kararı duyduğu anda gözyaşlarına boğuldu ve bunu rüyasında gördüğünü söyledi.

Survivor All Star 'da bu hafta elemeye Berna Canbeldek, Hakan Hatipoğlu, Anıl Tetik ve Seranay Aktaş çıktı. Merve Aydın ise Survivor ünlüler SMS sıralamasında haftanın birincisi oldu.

SURVİVOR ALL STAR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI TAM LİSTE TIKLAYIN

RÜYASINDA ELENECEĞİNİ GÖRDÜ
Survivor'da SMS sıralaması açıklanınca Berna Canbeldek büyük bir şok yaşadı. Berna elenince ağlayarak veda konuşmasını yaptı.

survivor-ada-konseyi-berna-canbeldek-all-star-elendi.jpgBerna Canbeldek 'ödül alamadan Survivor All Star'dan eleneceğini' rüyasında gördüğünü belirtip şunları söyledi;

-"Konseyde adımı görünce içime bir his girdi. Berna sen gideceksin diye bir his. Geceleri uyuyamadım sürekli gideceğimi gördüm. Ödül göremeden gidemeyeceğimi görmüştüm gerçekten ödül göremeden gittim. Bugüne kadar çok istedim bir ödül görüp gitmek. Geçen yıl da hayalim oydu. Survivor All Star ile çok daha güzel şeyler görmek istedim. İyi yarıştığımı düşünüyordum ama yetmemiş. Şu an inanamıyorum ben gidiyorum".