BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
HABER /  MEDYA

Survivor All Star birincisi kim kazandı?

Survivor All Star şampiyonunu belirleyen SMS oylaması bitti. Survivor birincisi kim , büyük ödülü kim kazandı Merve Aydın mı Turabi mi? Survivor SMS sonuçları.

Abone ol

Survivor All Star 2015 şampiyonu kim oldu 500 bin liralık büyük para ödülünü birinci olarak kazanan kim kazandı belli oldu. Survivor birincisi Kıbrıs finalinde canlı yayınla ekrana geldi ve sonucu SMS oylaması belirledi. Son 10 yılın Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran oldu işte Kıbrıs finalinde Survivor All Star birincisinin belirlendiği anlar.

Survivor All Star şampiyonunu belirleyen Kıbrıs finalinde Merve Aydın ile Turabi Çamkıran 'ın ailesi ağızları yüreklerinde sonucu beklediler. Survivor finali saat 20.00'da başladı ve 4.5 saat sürdü. Survivor All Star şampiyonunu belirleyen SMS oylaması son dakikaya kadar devam etti. Turabi Çamkıran SMS oylaması sürerken verdiği mesajlarla tribünlere oynadı ve bunun ödülünü de topladı.

SURVİVOR BİRİNCİSİ TURABİ KAZANDI
survivor-all-star-kibris-finali-birincisi-kim-kazandi-survivor-2015-sampiyonu.jpg
Survivor All Star SMS oylaması gece yarısını geçerken bitti. Acun Ilıcalı sonuçları açıklarken Merve Aydın eli kalbinin üzerinde Turabi elleri ağzında bekledi. Survivor birincisi Turabi Çamkıran oldu. Noter onaylı Survivor SMS sonuçlarına göre Turabi Çamkıran 500 bin liralık büyük para ödülünün sahibi oldu.

Turabi para ödülüyle spor salonu açacağını Survivor kupasını da o salona koyacağını söyledi. Turabi Çamkıran 10 yılın şampiyonu olurken Merve Aydın büyük bir hayal kırıklığı ile final gecesinden ayrıldı.
survivor-all-star-birincisi-turabi-çamkiran-kazandi-survivor-2015-şampiyonu.jpg
TURABİ NE SÖYLEDİ?
Turabi Çamkıran Survivor All Star birincisi olduğunu öğrenmeden önce şunları söyledi;
"Ben en kötüsüne hazırladım kendimi. Merve'yi birinci gibi düşünüyorum. İkinci olursam şaşırmayacağım. Bugün benim doğum günüm. Birinci olursam doğum günü hediyemi alacağım"

SURVİVOR ALL STAR KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLER
Survivor All Star Kıbrıs finalinde Acun Ilıcalı ve ekibi perde arkası görüntülerini de ekrana getirdi. Survivor adasının arka planından yansıyan kamera görüntüleri herkesi eğlendirdi. Görüntü videolarının birinde Acun Ilıcalı 'nın sevgilisi Şeyma Subaşı 'dan olan küçük kızı Melisa da yer aldı. İşte Survivor All Star 'ın kamera arkası görüntüleri.

SURVİVOR HASAN'IN DİSKALİFİYE GÖRÜNTÜLERİ
Acun Ilıcalı Survivor All Star birincisinin belirlendiği final gecesinde yarışmanın favori isimlerinden Hasan 'ın görüntülerini ekrana getirdi. Survivor gönüllüler SMS sıralamasında hep birinci sırada çıkan Hasan son elemede sürpriz bir şekilde veda etmişti. Hasan Survivor All Star adasında bir çok kez kural hatası yaptığı için diskalifiye olmuştu. Hasan 'ın unutkanlığı da takımına inanılmaz puanlar kaybettirmiş. İşte Hasan 'ın Survivor macerası;


SURVİVOR 'DA HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ KOMİK GÖRÜNTÜLER
Survivor All Star final gecesinde ekrana gelen bir video herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi bugüne kadar yayına vermedikleri görüntüleri ekrana getirdiler. İşte Survivor adasından hiç izlemediğiniz görüntüler.

MERVE AYDIN KİMDİR?
Merve Aydın kimdir sorusunun cevabı Survivor All Star adasından yansıyan resimlerde gizli. Yarışmalardaki hırsı ile öne çıkan Merve Aydın Survivor şampiyonluğu yolunda hayli konuşuldu.
Merve Aydın Survivor All Star adasında yarışırken özel hayatıyla ilgili iki dedikodu gündem yarattı. İlki Survivor adasında Merve Aydın ile Ahmet Dursun arasında aşk ilişkisi olduğu iddiasıydı.
merve-aydin-ve-ahmet-dursun-aşk.jpg
Bunun sebebi de Ahmet Dursun elendiğinde Merve Aydın'ın ağzından dökülen sözler oldu. Ahmet Dursun bu iddiayı kesin bir dille "Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirmize çok ihtiyacımız oldu." diyerek yalanladı.

İşte Merve Aydın ve Ahmet Dursun aşk dedikodusunu çıkartan o video kaydı;


MERVE AYDIN VE GÖKHAN KESER AŞK DEDİKODUSU
Merve Aydın hakkındaki ikinci aşk dedikodusu da Gökhan Keser ile ortaya atıldı. Gökhan Keser de 'evet bir ilişkimiz var' deyip işin aslını şu sözlerle anlatmıştı; "Evet, Merve’yle aramızda bir şey var. Benim bir kız kardeşim var. Merve de adada çok güvendiğim birkaç isimden biriydi. Artık o da benim kardeşim”.

MERVE AYDIN SERENAY AKTAŞ SIRRI
Merve Aydın ve Serenay Aktaş Survivor All Star adasının kanlı bıçaklı ismiydi. Merve hiç sevmediği Hakan ile bile yakınlaştı ancak Serenay Aktaş'a hiç yaklaşmadı. Bunda Serenay Aktaş 'ın ona karşı örmüş olduğu çelikten duvarda etkili oldu. Peki ama ne olmuştu da Merve Aydın ve Serenay Aktaş böylesine 'kan davalı' olmuşlardı. Bunun gerçek sebebi geçen yılki Survivor yarışması. Serenay Aktaş hatırlanacağı gibi bu sene Survivor All Star 'da Doğukan Manço 'nun adını yazması sebebiyle elenmişti. O elemede onu en çok yıkan da en yakın arkadaşının Survivor'dan elenmesine sebep oluşuydu. Serenay Aktaş "Geçen yılda en yakın arkadaşım benim elenmeme sebep olmuştu" diyerek Merve Aydın ile olan husumetin sebebini ortaya koymuştu. Serenay Aktaş 'ı geçen yıl eleten 'en yakın arkadaşım' dediği isim Merve Aydın'dan başkası değildi.

MERVE AYDIN NİYE ARKADAŞINA KAZIK ATTI
Survivor yüzleşmesinde Merve Aydın , Serenay Aktaş 'ı neden elettiğini izah etmek durumunda kaldı. Ne olmuştu da Merve Aydın , Serenay 'a kazık atıp onu eletmişti. Merve Aydın'ın izahı şöyle oldu;

"En yakın bana kimdi Serenay... Bir hafta önce Survivor birincisi olmuştu. Ben sakatım diyerek oynamayan Tolga'nın gitmesini istiyordum. Buradan Tolga'yı Serenay gönderir dedim onun adını yazdım. Serenay burdan gitsin diye bunu yapmadım. Ama ne olduysa Serenay elendi. Ben o gün elendiğinde şok oldum. Yapacak bir şey yoktu'.



MERVE AYDIN NERELİ?
Survivor All Star Kıbrıs finalisti olan ve şampiyonluğun adayı konumundaki Merve Aydın kimdir ve aslen nerelidir sorusunun yanıtına dönelim. Merve Aydın aslen Ordu ilinden. Survivor ile tanıdığımız Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğdu.

Özel Doğa Anadolu Lisesi'nden mezun olan Merve Aydın bir sporcu. ENKA spor kulübünün oyuncusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazandı. 2011 yılında İzmir'de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci olan Merve Aydın , yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı.
merve-aydin-yarişma.jpg
Çin'de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanan Merve Aydın , 2012 yılında Londra'da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?
Turabi Çamkıran Survivor All Star şampiyonluğu yolunda bir çok olayla gündeme geldi. Survivor adasında Hakan 'ı tekme atan Turabi bu yüzden bir hafta yarışmadan diskalifiye oldu. Peki Turabi kimdir ve aslen nerelidir ne iş yapıyor? Sizler için Turabi Çamkıran'ın Survivor macerasından önceki çılgın hayatını ve striptiz resimleri ile şok yarattığı özgeçmişini derledik.


1988 Mersin Erdemli doğumlu olan Turabi Çamkıran, Mersin 'de büyümüş. Liseyi Mersin 'de tamamlarken Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydolmuş. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun olan Turabi Çamkıran Hiphop Street Dans haricinde Break Dans yapabiliyor.

TURABİ ÇAMKIRAN 'IN KARİZMASINI ÇİZEN RESİMLERİ
Turabi Çamkıran tam bir yarışmakolik. Şöhret olmak için ekrandaki her kapıyı denemiş. 2008 yılındaki Huysuz Virjinli 'Benimle Dans eder misin' yarışmasındaki hali olay. O dönem çok farklı bir imaja sahip olan Turabi 'nin bu resimlerini gören onu tanımakta zorlanıyor.
turabi-çamkiran-yetenek-sizsiniz-dans.jpg
Turabi Çamkıran Benimle Dans eder misin yarışmasından 6. haftada üçüncü olarak elenmiş.

TURABİ 'NİN STRİPTİZ GÖRÜNTÜLERİ
Turabi Çamkıran arşivinden sarsıcı görüntüler ise striptiz yaptığı dönemlere ait. Turabi Çamkıran hemen her yolu denediği dönemlerde 'direk dansı' da yapmış.
turabi-çamkiran-striptiz-resimleri-.jpgTurabi Çamkıran 'ın bir dönem çılgın ve farklı bir eğlence anlayışı veren dans kluplerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu resimleri de işte o dönemlerinden.

2013 yılında Turabi bu kez Acun Ilıcalı‘nın hazırladığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasına katılmış. Turabi 2014 yılında ise Survivor yarışmasında gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıktı.

TURABİ'NİN DÖVÜŞ MERAKI
Turabi Çamkıran bugünkü 'sert delikanlı' imajına danstan uzaklaşıp dövüşe merak sardığı dönemde ulaşmış görünüyor. Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitmiş. Burada yerinden eğitim alan Turabi Türkiye'ye bir dövüşçü olarak dönmüş.

turabi-çamkiran-kimdir-dövüş-resimleri.jpgTayland‘ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanan Turabi Çamkıran , kafes dövüşü denen turnuvalarada katılmış.

TURABİ ÇAMKIRAN KLİBİ
Turabi yarışmaların dışında ekmek parası kazanmak için alt seviyedeki bir çok şarkıcının klibinde de rol almış. Turabi 'nin oynadığı kliplerden biri Aysun Kaya isimli tanınmamış bir türkücüye ait. İşte Turabi'nin oynadığı o klip.