BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
MEDYA

Survivor 4 Haziran 2018 kim elendi?

Survivor'da 4 Haziran 2018 Pazartesi akşamı kim elendi sorusunun yanıtı toplu SMS oylaması sonuçları ile belli oldu. Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi. Yapılan eleme konseyinde Ümit Karan adaya veda etti.

Survivor 2018'in 4 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde en az SMS desteğini alarak elenen isim Ümit Karan oldu.

İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Turabi Çamkıran ve Ümit Karan isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı ise Gönüllüler takımı kaybetmiş ve iki eleme adayı çıkarmak zorunda kalmışlardı. Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Hakan Hatipoğlu; bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere'nin kararıyla dördüncü eleme adayı da ve Damla Can olmuştu.

Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Ümit Karan, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

Sitene Ekle