BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.421,77
MEDYA

Survivor 28 Mayıs 2018 kim elendi?

Survivor'da 28 Mayıs 2018 Pazartesi akşamı kim elendi sorusunun yanıtı toplu SMS oylaması sonuçları ile belli oldu. Yağmur Banda, Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal Kurt ve Turabi Çamkıran, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi. Yapılan eleme konseyinde Yağmur Banda adaya veda etti.

Survivor 2018'in 28 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde en az SMS desteğini alarak elenen isim Yağmur Banda oldu.

İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Yağmur Banda ve Hakan Haipoğlu isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı ise Ünlüler takımı kaybetmiş ve iki eleme adayı çıkarmak zorunda kalmışlardı. Ünlüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Mustafa Kemal Kurt; bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı'nın kararıyla dördüncü eleme adayı da ve Turabi Çamkıran olmuştu.

Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Yağmur Banda, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

Sitene Ekle