BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63
HABER /  MAGAZİN

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun açıkladı

Survivor 2018 kadrosuna kimler katıldı belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı 3 bomba ismi açıkladı. Survivor 2018 All Star yarışmacıları Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın olacak peki kimdir bu isimler.

Abone ol

Survivor 2018 çok farklı olacak ve bir ilk yaşanacak demişti. Acun Ilıcalı Survivor 2018'ın yarışmacılarını açıklamaya başladı. Survivor 2018 All star kadrosunda Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın yer alıyor. 

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın bu sene farklı bir konsept ile izleyici karşısına çıkacak. Allstar ve gönüllülerin yarışacağı yarışmada kadro yavaş yavaş belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı, Survivor tarihine damga vuran 3 hırsılı kadın yarışmacı Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Sema Aydemir'in de bu seneki Survivor'da olacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın 3 ismini şu twitle duyurdu: 'Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum..

survivor 2018 kimler var acun ılıcalı

Sema Aydemir kimdir : Survivor yarışmasına 2017 sezonunda dahil olan Sema Aydemir başarılı bir atlet. Survivor adasında finale kadar gelen Sema Aydemir ödülü gönüllüler takımından Ogeday Girişken'e kaptırmıştı.

Nagihan Karadere kimdir : Survivor tarihinin en başarılı kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere özel hayatı ve adadaki 'beni kıskanıyorsun kızım' sözleri ile zihinlere kazındı. Hırsının kurbanı olan Nagihan Karedere finalde elenmişti.

Merve Aydın kimdir: Survivor'ın en başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Merve Aydın da bir atlet. Merve Aydın Survivor All Star yarışmasında da yer almıştı.