BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Survivor 2018 ünlüler takımı kadrosu kim kaç kere katıldı?

2018 Survivor ünlüler takımı All Star kadrosundaki isimlerin hemen hepsini bir çok Dominit adasında gördük. Survivor 2018 ünlüler takımı kadrosundaki isimlerden bazıları üç kez bazıları da ikinci kez yarışmaya katılıyor. Hakan Hatipoğlu, Turabi, Hilmi Cem ve Merve Aydın bakın daha önce kaç kez Survivor'a katıldılar.

Abone ol

Survivor yeni sezon ilk bölümü bu akşam saat 20.00'da TV8 kanalınrda izleyici ile buluşuyor. Survivor All Star kadrosunun ünlüler kısmı bildik yüzlerden oluşuyor. Survivor ünlüler takımı kadrosundaki yarışmacıların isimleri şöyle: Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan

ALL STAR ÜNLÜLERİ KAÇ KERE SURVİVOR'A KATILDI : Survivor adasına giden ünlüler takımı fazlasıyla eskimiş yüzlerden oluşuyor. Turabi, Hakan Hatipoğlu, Hilmi Cem ve Merve Aydın üçüncü kez yarışmaya katılıyor.

Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Adem Kılıçcı, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can ve Ümit Karan'ın da bu Survivor'a ikinci katılışları. Haliyle ünlüler takımında 'merak' edilecek bir tek kişi bile kalmadı. Bu yönüyle ünlüler All star kadrosu Survivor fanatiklerinden 'aynı isimleri görmekten gına' geldi eleştirisi aldı.

Survivor gönüllüler takımı 2018 kadrosunda kimler var?

Survivor Ümit Karan kimdir aslen nereli kaç yaşında karısı kim

Sema Aydemir eşini boşadı müthiş değişti son hali bomba!