BIST 9.562
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,98
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2018 Şampiyonunun ödülü ne kadar?

Survivor şampiyonun ödülü ne kadar? Şampiyon kaç para alacak? Survivor 2018 büyük ödülü ne? bütün bu soruların cevabı haberimizde.

Abone ol

Survivor 2018 de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi nefes kesti. Peki bunca çile sonrası şampiyon olan kişi Survivor'dan ne kadar para kazanacak? Survivor'un büyük ödülü ne...

SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

'Annenize Sorduk' adlı oyunu oynayan yarışmacılar, vaat edilen evlere sahip olabilmek adına oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı. Oyun esnasında yarışmacıların annelerine sorular soruldu ve yarışmacılar anneleri ile aynı cevabı verdikçe puan kazandı. Bu hem eğlenceli hem de zorlu oyun sonucu Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu birer ev kazanırken Murat Ceylan ve Nagehan Karadere de bir daireyi paylaştı.

Öte yandan oyun esnasından eğlenceli dakikalarda yaşandı. Hilmi Cem 'Annenize Sorduk' oyununda "Annen senin öğrenciliğine 5 üzerinden puan verse kaç verir?" sorusuna annesinin verdiği cevabı bilince büyük sevinç yaşadı. Nagehan da 'Annenize Sorduk' oyununda 'Annen en çok hangisini içmeyi sever?' sorusuna verdiği cevap nedeniyle annesine sitem etti. Adem de 'Annenize Sorduk' oyununda "Annen kaç tane aktif futbolcu ismi sayabilir?" sorusuna annesinin verdiği cevabı duyunca Ümit Karan'a isyan etti.

BİRİNCİ KAÇ PARA ALACAK?

Acun Ilıcalı Survivor şampiyonuna bu yıl 500 bin lira para verileceğini açıkladı. Geçen yılın büyük para ödülü de aynı rakamdı.Adem Kılıççı ile Ogeday Girişken arasındaki yarışta büyük para ödülünü kazanan Ogeday oldu. Survivor şampiyonunu belirleyen SMS oylamasının sonuçlarını Acun Ilıcalı gece yarısından sonra açıkladı. Survivor şampiyonu favori olarak görülen Adem değil, Ogeday oldu. Ogeday girişkin Survivor 2017'deki müthiş performansı ile de hak eden taraftı.

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de büyük finalin, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Acun Medya çalışanı 24 yaşındaki Alper Baycın'ın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yarışmanın yarı final ve final tarihi değişti.

Edinilen bilgilere göre, Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.