BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.430,22
HABER /  MEDYA

Survivor 2018 nasıl olacak Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Kış sezonunun gelmesiyle birlikte Survivor 2018 kadrosu da merak edilmeye başlandı. İlk Survivor 2018 yarışmacısı olan Cumali Akgül'ün açıklanmasının ardından Acun Ilıcalı bir bombayı daha patlattı. Bakın bu yıl bir ilk olarak Survivor 2018'de ne olacak?

Abone ol

TÜRKİYE'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2018 yarışmacılarından sadece bir isim netleşti. Fakat Acun Ilıcalı bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada bomba yeniliği anlattı.

Acun Ilıcalı merakla beklenen Survivor 2018 hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 48 yaşındaki Acun Ilıcalı ilk paylaşımında, "Survivor 2018’de bir ilk yaşanacak! Bir takım bugüne kadar yarışan isimlerden en öne çıkan All Star’lar" ifadelerini kullandı. İkinci tweetinde de Acun Ilıcalı, "Diğer takım yeni başvurulardan gelecek yepyeni Gönüllüler! All Star kadrosunu çok yakında açıklamaya başlayacağız" dedi.

İŞTE ACUN ILICALI'NIN ATTIĞI O TWEET

SURVİVOR'IN İLK YARIŞMACISI CUMALİ AKGÜL OLDU

Survivor yarışmasına katılmak için Iğdır'dan İstanbul'a yürüyen Cumali Akgül hedefine ulaştı. 32 yaşında olan Cumali Akgül yaklaşık 50 günlük yürüyüşün ardından Ilıcalı ile görüştü ve Survivor yarışmacısı oldu. Cumali Akgül Iğdır’ın Suveren köyünden. Survivor'a daha önce defalarca başvuru yapan Akgül yarışmaya kabul edilmemiş.