BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
MEDYA

Survivor 2018 finalistleri belli oldu! İşte o isimler...

Survivor büyük finali sonunda geldi çattı. Survivor'da Hilmicem ve Anıl finale isimlerini yazdırmıştı. Diğer iki isim de yarı finalde belli oldu. 4 kişi arasında SMS oylaması yapıldı. Turabi, Adem, Damla ve Nagihan arasındaki SMS oylamasında diğer iki finalist Adem ve Nagihan oldu.

Survivor'da aylardır süren mücadelede sona gelindi. Nefesler tutuldu ve tüm izleyenler merakla Kıbrıs büyük finalini bekliyor. Kıbrıs'ta canlı yayınla gerçekleştirilen yarı final SMS oylaması ile Nagihan Karedere, Adem Kılıççı, Turabi Çamkıran ve Damla Can arasından iki kişi daha finale yükseldi, iki kişi ise şampiyonluk hayallerine veda etti.

Dominik'te geçtiğimiz günlerde oynanan oyunlar ile direk finale kalan iki yarışmacı belli olmuştu. İlk oyunun kazananı Hilmicem İntepe ve ikinci oyunun kazananı Anıl Berk Baki doğrudan final koltuklarından ikisinin sahipleri olmuşlardı.

Diğer iki isim ise Kıbrıs'ta gerçekleştirilen yarı finalde belli oldu. 4 yarışmacı arasında 29 Haziran 2018 Cuma akşamı SMS oylaması yapıldı. Turabi, Adem, Damla ve Nagihan arasında heyecan dolu bir SMS oylaması yaşandı. Şampiyonluk hayallerine veda eden iki kişi Damla ve Turabi, büyük finale yükselen iki kişi ise Adem ile Nagihan oldu.

Böylelikle Survivor'da büyük finale adını yazdıran isimler: Hilmicem İntepe, Anıl Berk Baki, Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere oldu. Survivor 2018'in büyük finali 30 Haziran 2018 Çarşamba akşamı canlı yayınla Kuzey Kıbrıs'da gerçekleştirilecek.

Sitene Ekle