BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2018 Damla Can kimdir aslen nereli kaç yaşında sevgilisi kim

Survivor 2016'ya hem güzelliği hem başarılı performansı ile damga vuran Damla Can, Survivor'a geri dönüyor. Damla Can'ın Survivor 2018 kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Peki Damla Can kimdir nereli aslen kaç yaşında? Damla Can'ın sevgilisi kim ayrıldı mı?

Abone ol

Survivor bomba gibi bir kadro ile ekranlara geri dönüyor. Acun Ilıcalı, bu yıl efsane bir kadroyu bizlerle buluşturacak ve belki de tüm Survivor'lardan daha heyecanlı ve keyifli bir Survivor olacak. Bu arada Survivor 2018 kadrosuna dair tüm detaylar bir bir açıklanıyor. Bazı yarışmacıların katılı kesin iken bazılarının ise iddia... Damla Can da bunlardan biri. Survivor 2016 da yarışan Damla Can'ın Survivor 2018 kadrosunda yer alacağı iddia edildi ki gerçekten katılacak gibi duruyor. Peki Survivor Damla Can kimdir nereli kaç yaşında? Damla Can'ın sevgilisi kim sevgilisinden ayrıldı mı? Hadi gelin detaylara birlikte bakalım...

DAMLA CAN KİMDİR? Damla Can1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekmişti.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

 Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.

AŞK BİTTİ Mİ? Damla Can'ın 2016 yılındaki ilk Survivor deneyiminde Orçun Tan ile yaşadığı aşk çok konuşulmuştu. Ancak Damla Can sevgilisi Orçun Tan'dan ayrılmış gibi duruyor. Çünkü Damla Can ve Orçun Tan karşılıklı olara birlikte olan tüm fotoğraflarını sildiler.