BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  MEDYA

Survivor 2017'de arabayı kim kazandı ödül oyunu galibi

Survivor 2017'de arabayı kim kazandı arabanın modeli ne fiyatı kaç lira? Geçen yıl Nagihan Karadere araba kazanan yarışmacı olmuştu. Bu sene Survivor arabasını kim aldı gönüllüler mi ünlüler mi? Acun Ilıcalı araba ödülü oyunu.

Abone ol

Survivor'da bu sene arabayı kim kazandı arabanın modeli ve fiyatı kaç lira? Geçen yıl Nagihan Karadere araba ödülünü kazanan yarışmacı olmuştu. Bu sene Survivor adasında araba oyunu ödülü ve sayısı değişti. Bu yıl Acun Ilıcalı Survivor'da araba ödülü için takımları yarıştırıyordu. Ünlüler ve gönüllüler takımından hangisi kazanırsa yarışmacılarının hepsi birer araba sahibi olacaktı. Yani bu yıl toplam 6 araba verilecekti. Peki arabanın modeli ve fiyatı ne, büyük ödülü hangi takım kazandı. Ödül oyununa ilişkin bütün detaylar haberimizde...

Survivor adaba ödülünün birinci turunu ünlüler kazanıp ikinci tura avantajlı çıktılar. İkinci ödül oyununu da kazanırlarsa arabayı ünlüler takımı kazanacak. Kazanamazlarsa beraberlik sebebiyle üçüncü ödül oyunu oynanacak. 5 olan takım kazanacak ve arabayı alacak.

Yarışmaya hızlı başlayan gönüllüler takımı, durumu 8-5’e getirmeyi başardı. Ünlüler, ödülün verdiği motivasyonla ve geride olmanın verdiği stresle oyuna tekrar asılarak durumu 9-8’e kadar getirmeyi başardı. Son oyunda toparlanan gönüllüler de durumu 9-9’a getirdi.

Durumun 9-9’a gelmesi ile birlikte bayrak yarışına geçildi ve ünlüler ile gönüllüler, en iyi kadın ve erkeği seçerek son oyuna yolladı.

Son bayrak oyununu ise gönüllüler kazandı. Gönüllülerin kazanması ile birlikte genel toplamda durum 1-1 oldu ve büyük ödülü sahibi finalde belli olacak.

Araba Ödülünü Ünlüler Kazandı

Son oyunda ünlüler takımı oyunu üstün tamamladı ve takımın her yarışmacısı 1’er KIA Sportage kazandı.

Gelelim Acun Ilıcalı'nın 4X4 vereceğim dediği arabanın modeline. Araba ödülünü kazanan kişi bir adet KİA Sportage model jeep kazanacak. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2017'de verdiği Kia Sportage marka 4X4 araçların 'en boş' olanının fiyatı 87.900 lira. Kia Sportage modelleri içindeki donanıma göre farklı fiyatlara satılıyor. En pahalı olanın fiyatı da 227 bin lira. 

Nagihan Karadere hangi arabayı kazanmıştı? : Geçen yıl Acun Ilıcalı yine araba ödülü için yarıştırmıştı. Ancak Survivor 2016'nın büyük ödülü olan arabadan sadece bir tane vermişti. Araba ödülünde Nagihan ve Serkay finale kalmışlardı. Survivor 2016'da arabayı kazanan Nagihan Karadere olmuştu. Nagihan Karadere'nin kazandığı araba Fiat fullback'ti. Fiyatı da 80 bin lira civarındaydı.

Survivor'da arabayı kim kazandı? İşte arabanın modeli fiyatı