BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2017 birleşme partisine kim kaldı kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 2017 adasında birleşme partisini göremeyen isim Erdi Ünver oldu. Survivor gönüllüler takımı ünlülerle birleşiyor.

Abone ol

Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından elemeye çıkan Berna Keklikler, Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı ile birlikte 4 isimden biri olan Erdi Ünver birleşme partisi öncesi yarışmaya veda etti.

Survivor 2017'ye veda eden Erdi Ünver kimdir? İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklarelili olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyordu. Erdi Ünver, Göz6 yarışmasını kazanarak Survivor'a katılma hakkı kazanmıştı.