BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,20
ALTIN 2.247,61
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 SMS oy sıralaması kim elenecek?

Survivor 30 Mayıs 2016 dokunulmazlığını da ünlüler kaybetti. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre kim elenecek? Nagihan , Semih Öztürk ve Yattara yazıldı.

Abone ol

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta ünlüler takımından gelecek. Survivor ünlüler takımı iki dokunulmazlığı da kaybetti ve Nagihan Karadere ağlaya ağlaya elemenin son adayı oldu. 

Survivor adasında veda edecek olan ismi belirleyecek olan SMS oylaması başladı. Pazar günü oynanan dokunulmazlığın ardından ikinci dokunulmazlık oyunu da tamamlandı. Üçüncü eleme adayı da belirlenince oylama başlamış oldu.

SURVİVOR 31 MAYIS 2016 KİM ELENDİ SMS SONUÇLARI İÇİN TIKLA

Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İlk dokunulmazlığı ardından 30 Mayıs 2016 pazartesi günü gerçekleşen ikinci dokunulmazlığı da gönüllüler kazandı. Damla Can gecenin yıldızıydı ve Nagihan Karadere'den 4 puan aldı. survivor 2016 kim elendi sms oy sıralaması sonuçları sorvayvirSurvivor'daki son dokunulmazlığın kaybedilmesi ile üçüncü eleme adayı da ünlüler takımından çıktı. Atakan ve Yunus dokunulmaz olduğu için oylamaya gerek kalmadan Nagihan Karadere eleme adayı oldu. İlk dokunulmazlığın ardından da Semih Öztürk ve Yattara eleme adayı olmuştu. Şimdi bu 3 isimden biri SMS oy sıralaması sonuçlarına göre elenecek.

NAGİHAN KARADERE AĞLAYA AĞLAYA TÜKENDİ

Nagihan Karadere eleme adayı olunca ağlaya ağlaya bir hal oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde ağlamaya başlayan Nagihan Karadere oyunu kaybettiklerinde de sahada ağlamaya başladı. Adaya döndüğünde de ağlaması kesilmeyen Nagihan Karadere yataklara düştü. Nagihan'ın gözyaşları ada konseyinde de durmadı. Hırsı ve yüksek oyun performansı ile Survivor'ın en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere konseyde niye bu kadar çok ağladığını izah etti. Semih'in Ütopya'dan tanındığını Yattara'nın da futbol sebebiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyen Nagihan Karadere bu sebeple elenme korkusundan ağladığını söyledi.

Survivor tarihinin en iyi kadın yarışmacısı olmayı başaran Nagihan Karadere SMS oy sıralaması sonuçlarında bugüne kadar hiç iyi bir yer edinemedi. Nagihan Karadere hep SMS sıralamasında altlarda yer aldı. Haliyle Semih Öztürk ve Yattara ile kıyaslandığında Nagihan Karadere'nin elenme ihtimali çok yüksek görünüyor. Son dakika sürprizi yaşanmazsa Nagihan Karadere döktüğü gözyaşlarında haklı olabilir.

SURVİVOR 29 MAYIS 2016 DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor adasında bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu 29 Mayıs 2016 tarihinde oynandı ve ünlüler takımı 10'a 6 ile kaybetti. Sağlık sorunu sebebiyle ilk oyunda yer alamayan Avatar Atakan dokunulmaz oldu. Bireysel dokunulmazlığı da sürpriz bir şekilde Yunus Günçe kazandı. Yunus'un kazanmasıyla birlikte Atakan'dan sonra o da dokunulmaz olunca ünlüler takımı fena halde karıştı. Ada konseyinde Semih Öztürk adı yazılırken Yunus da Yattara'yı eleme adayı yaptı. Ada konseyine Atakan'ın Semih'e savaş ilanı damga vurdu;

ATAKAN VE SEMİH ÖZTÜRK KAPIŞTI

Survivor ünlüler takımında beklenen fırtına koptu. Atakan bir süredir izlemeye aldığı Semih Öztürk'e ada konseyinde patladı. İkili arasında patlak veren kavga adaya taşındı. Semih Öztürk adada Atakan ile konuşmaya çalıştı ancak Avatar onun taktiğine kanmadı. İşte adadaki Semih - Atakan atışması;

SURVİVORDA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2016 adasından en son geçen hafta gönüllüler takımından Gizem Memiç elendi. Gizem Memiç adaya vedasını gözyaşları ile yaptı.

SURVİVOR ATAKAN'A NE OLDU DURUMU NE?

Survivor adasında başına aldığı darbe ile ölümden dönen Avatar Atakan sonunda adaya döndü. İlk günkü dokunulmazlık oyununa da giden Atakan oynamayı istiyordu. Ancak doktordan oyunlarda oynama izni çıkmadığı için kenarda kalmak zorundaydı. Avatar Atakan arkadaşlarına yandan taktik verdi. Başına 15 dikiş atılan Atakan'ın durumu iyi ancak doktorlar oyunları riskli bulduğu için dinlenmesini istedik Pazartesi günü ekrana gelen dokunulmazlık oyunuyla Atakan sahalara dönüş yaptı.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor gönüllüler ve ünlüler SMS sıralaması sonuçları salı günü kim elendi sorusunun yanıtını verecek. Peki daha önceki elemelerde SMS sıralaması nasıl çıkmıştı sonuçlar nasıldı? Geçen hafta gönüllüler ve ünlüler takımından 4 isim elemeye çıkmıştı. Gizem Memiç'in elendiği oylamada SMS sıralaması sonuçları şöyle olmuştu;

1.Damla Can
2. Avatar Atakan
3. Yunus Günçe
4. Gizem Memiç (elendi)

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI
Survivor takımı bugüne kadar en çok elemeye çıkan taraf oldu. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları ile en son 10 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Avcı elendi. İşte şimdiye kadarki SMS sıralamaları;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçları

Survivor gönüllüler 22 Mayıs SMS oy sıralaması sonuçları

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir