BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.478,04
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 şampiyonunu belirleyecek final ertelendi

İSTANBUL Atatürk havalimanı patlaması sebebiyle Acun Ilıcalı Survivor finalini erteledi. Survivor birincisi kim oldu sorusunun yanıtını verecek SMS oylaması 30 haziran 2016 perşembe günü yapılacak.

Abone ol

Survivor 2016'yı kim kazandı sorusunun yanıtını verecek olan büyük final ulusal yas ilan edilmesi sebebiyle ertelendi. Survivor birincisini belirleyecek olan final 30 Haziran 2016 perşembe gününe alındı. Survivor birincisi SMS oylaması ile ortaya çıkacak.

Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı finali de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken bitirilmişti.

Acun Ilıcalı saldırı haberini alınca 'kahrolduk' diyerek şunları söylemişti;

-"Aldığım bilgiyle kahrolduk. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" .

SURVİVOR FİNALİ 30 HAZİRAN 2016'A ERTELENDİ

Atatürk havaalanındaki saldırı sebebiyle ulusal yas ilan edilirken TV8 yayın akışı değişti.

Survivor'ın bu akşam ekrana gelmesi beklenen finali de ertelendi. Yarın yani 30 Haziran perşembe gecesi Survivor birincisinin belirleneceği final canlı olarak yayınlanacak.

Survivor 2016 finalinde Avatar Atakan ile Serkay Tütüncü birincilik için kapışacak. Survivor'ı kazanan ismi seyircilerin vereceği SMS oylaması sonuçları belirleyecek.

Survivor 2016 finalinde para ödülü 500 bin lira. Birinci olan isim bu paranın da sahibi olacak.

SURVİVOR YARI FİNALİ

Survivor Kıbrıs yarı finali dün gece iyi başlayıp yasla bitmişti. Yarı finalde Atakan ile Damla Can yarıştı. SMS oy sonuçları tahmin edildiği gibi oldu ve Atakan birinci çıktı. Acun Ilıcalı sonucu açıkladığında havaalanı saldırısı sebebiyle herkes yasa bürünmüştü. Haliyle ne sevinç ne de almış oldu.