BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,89
ALTIN 2.440,85
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 kim elenecek ünlüler SMS sıralaması

Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ünlüler SMS sonuçları sıralamasında gizli. Acunn Medya Survivor SMS sonuçları ve ada konseyinde ismi yazılan ünlü kim oldu?

Abone ol

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı yine ünlüler takımından çıkacak. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 13 Mart akşamı ada konseyine elem için gitti. Peki ünlüler SMS sıralaması sonuçları nasıl ve ada konseyinde kim elenmek üzere yazıldı?

Survivor adasında ünlüler ve gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. Ünlüler takımında kızlar çok iyi bir oyun ortaya koyarken erkeklerin verdiği puanlarla gönüllülere yenildiler.

SURVİVOR ADA KONSEYİ KİM YAZILDI KİM ELENECEK?

Ünlüler takımı üçüncü kez eleme için ada konseyine çıkan taraf oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan da Tuğba Özay olunca bu hafta kim elenecek büyük merak konusu. Zira daha önceki iki elemede Tuğba Özay ismi yazılmıştı. Bu kez ada konseyinde ismi elenmek üzere yazılan kişi Yılmaz Morgül oldu. İkinci eleme adayını da Tuğba Özay belirledi. Tuğba Özay'ın elensin dediği isim dokunulmazlık oyununda en iyi isim olan Ezgi Avcı oldu.

YILMAZ MORGÜL ADI YAZILINCA ÇOK KIZDI SAYDIRDI

Yılmaz Morgül elenmesi için verilen oyları görünce patladı ve isim vermeden Avatar Atakan hakkında konuşup şunları söyledi;

-"Karakterler tüy siklet adamlık ağızlarda ciklet olmuş. Yılmaz Morgül bu takımının motivasyonu için en çok çalışan adam. Bu kararın bu arkadaşların kararı olmadığını bu kararı kimin verdiğini biliyorum. Siz kötü kalpliyseniz bir insanın ayağını kaydırmaya çalışıyorsanız size Allah hiçbir şeyi nasip etmeyecektir. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Tarih kötüleri yazmaz iyileri yazar. Ben yoluma iyi insan olarak devam edeceğim. Bu arkadaşların benim ismimi yazmaları adada gişe rekorları kıran ama başrolü olmayan filmin jeneriğini oluşturuyor. Yakında bu filmin nasıl sonuçlanacağına ilahi adalet karar verecek".

SURVİVOR 2016 SMS SONUÇLARI ÜNLÜLER SIRALAMASI NASIL?

Survivor ünlüler takımı bugüne kadar iki kez SMS oylamasına çıktı. Her iki SMS oylaması sonuçlarında da Avatar Atakan birinci çıktı.

23 Şubat 2016 Survivor ünlüler SMS sonuçları ve sıralaması;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda Tetik

8 Mart 2016 tarihli ünlüler SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus günçe
8. Mehmet
9. Ebru Öztürk
10. Seda Tetik

DOKUNULMAZ OYUNU SEMİH ÖZTÜRK NİHAL CANDAN KAVGASI