BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2015 kim elendi All Star 24 Mart

Survivor All Star 'da 21 Mart 2015 akşamı kim elendi belli oldu. Begüm Survivor ada konseyinde yazılmıştı. Birinci olan Hilmicem elensin diye Seda'nın adını verdi.

Abone ol

24 Mart 2015 Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı ve kim elendi belli oldu. Survivor All Star'da bu hafta elenen isim Seda oldu. Survivor SMS oylamasında Hilmicem birinci oldu ve Seda'nın adını verdi. Survivor ada konseyinde ise Begüm yazılmıştı. Acun Ilıcalı SMS durumunu açıklayınca Seda Survivor'dan elendi.

Ünlüler, Anıl'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle zor günler yaşarken Gönüllüler Adası'nı ise açlığın verdiği öfkeyle büyük karamsarlık sardı. Nadya, özellikle son hafta büyük zorluklar yaşadığını ve mutsuz olduğunu söylerken, Seda'nın çıkışları yine tartışmalara neden oldu. Bozok'un pirinç pişirmesiyle başlayan tartışmalar ise Hasan'ın devreye girmesiyle daha da alevlendi. Gecenin sonunda yapılan oylamada birinci olan Hilmicem ise Seda'yı adadan gönderdi.

SURVİVOR KİM ELENDİ?
İstanbul'dan katıldığı eleme gecesinde Acun, Anıl'ın durumu hakkında açıklama yaptı. Geçtiğimiz hafta yapılan oylamada adının haksız biçimde yazıldığını söyleyen Begüm, Turabi'ye yüklendi. İsminin baş harflerini üzerine yazarak süper kahraman olunmuyon diye konuşan Begüm, "içten pazarlık süper kahramanlık özellikleri değil. Survivor'a ne kadar insan olduğumuzu göstermeye gelmedik; ancak insan olmayı da bırakmamız gerekiyor. Gidersem bu nedenle kalırsam da bu nedenle kalacağımı biliyorum." diye konuştu.

 
SURVİVOR ANIL TETİK'İN DURUMU SAKATLIĞI NE?
Survivor All Star'da Anıl'ın sakatlığı tartışma yarattı. Ünlüler Adası'nda ise Anıl'ın yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyenler çoğunlukta!

Merve, Anıl'ın oyunlarda istenilen performansı gösteremeyeceğini savunurken, Anıl ise ayağında çatlak ve bağlarda yırtılma olduğunu, buna rağmen yarışmayı sonuna kadar götüreceğini ve finale çıkacağını söyleyerek, yarışmaya devam edeceğini açıkladı.



YEMEK TARTIŞMASI

Bu arada Gönüllüler Adası'nda aralarında Turabi'nin de bulunduğu 5 kişinin, diğer yarışmacılardan izinsiz pilav pişirmeleri tartışma çıkardı. Hasan ile Turabi karşı karşıya gelirken, Bozok ile Sahra kavga etti. 

TURABİ: BEN HASANA AYARIM

Bozok'un yemek dağıtımında Taner, Turabi ve Hilmicem'e torpil geçtiğini ve daha fazla yemek verdiğini iddia eden Sahra, yaşananlardan Bozok'u sorumlu tuttu. Turabi, Hasan'ın oylamalarda Taner'i yazacağını söylemesine kızdığını ifade ederek "Ben zaten o adama ayarım yani Hasan'a. Kusura bakmayın ama sen Taner'e zıplıyorsan bana da zıplıyorsun demektir. Bu adada madem insanlar rengini belli ediyor, kim gökkuşağı ise onların rengini de ben belli edeceğim" diye konuştu. 


survivor-all-star.20150324232210.jpg

ÜNLÜLER'E DOLMA SÜRPRİZİ

Bu arada Gönüllüler Adası'nda yarışmacılar arasındaki yemek kavgası sürerken Gönüllüler ise Türkiye'den gelen sarma dolmalarda kendilerine ziyafet çekti.

survivor-all-star-kim-elendi.20150324232735.jpg