BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
HABER /  GÜNCEL

Sürücü radara girdi dehşet saçtı

İstanbul'da radara giren sürücü, ceza yememek resmen dehşet saçtı. Sürücü, 3 kişiyi ezdi, polis aracına çarptı!

Abone ol

İstanbul Kartal'da polisten kaçmaya çalışan sürücü, ortalığı birbirine kattı. Sürücü önce 3 kişiyi ezdi, yetmedi polis aracına çarptı. Ardından da kaçtı.

Kartal sahilyolunda Trafik ekipleri uygulama yaptığı sırada radara giren sürücüler sahilyolunun kenarına çekilerek ceza işlemleri uygulanmaya başladı.

Bu sırada 34 UTJ 53 Plakalı bir pikap radara girdiğini anlayınca trafik polislerinin dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalıştı. Trafik canavarı sürücü bu sırada polis tarafından durdurulan diğer sürücüleri ezdi.

34 ZP 3407 plakalı otomobilden inip ceza işlemlerini yaptıran Nur Eda Topçu, İbrahim Gültekin ve Atacan Çakır polis kontrolünden kaçmaya çalışan aracın altında kaldı.

Sürücü kaçmaya devam ederken park halinde bulunan 34 A 5743 Plakalı ekip otosuna da çarparak maddi hasara neden oldu.

Sahilyolunda can pazarı yaşanırken olay yerine gelen ambulanslar yaralıları hastaneye taşıdı.

Durumları hafif olan Nur Eda Topçu ve İbrahim Gültekin Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağ bacağı kopan Atacan Çakır ise önce Yavuz Sultan Selim Hastanesine ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bacağı kopan talihsiz adam ambulansa konulurken acı içinde kıvrandı.

Sağlık ekipleri diz altından koptuğu öğrenilen bacağı yerine dikebilmek için hızlı bir şekilde yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalıştı.

Olay yerindeki bir görgü tanığı, "Radara yakalanan sürücü polisten kaçmak isterken diğer sürücüleri ezdi, hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştı" diye konuştu.

Kaza haberini duyan yaralı yakınlarından birisi ise olay yerine gelerek polisten bilgi almaya çalıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi gelirken kaçan aracın yakalanması için çalışma başlatıldı.