BIST 9.136
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,86
HABER /  GÜNCEL

Sürücü polise yakalanınca bakın ne dedi?

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurmak istediği minibüs sürücüsü, aracı uygulama yapan polis ekiplerinin üzerine sürdü.

Abone ol

Kaçmak isteyen sürücü yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonucu yakalanırken, sürücü, "Gerginim abi kusura bakmayın" dedi.

Olay, gece yarısı Küçük Bölcek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri şüphe üzerine 06 GS 893 plakalı minibüsü durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü minibüsü polisin üzerine sürerek kaçmaya başladı.

Sürücü ve polis arasında kovalamaca yaşanırken, Aksaray emniyeti adeta alarma geçti. Çok sayıda ekip, aracın kaçtığı bölgelerde görev alırken, yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonucu şahıslar Kılıçaslan Mahallesi’nde polis ekiplerinin sokakta sıkıştırması üzerine yakalandı. Sürücü ve araçta bulunan 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alınırken, 3 şahıs polis ekiplerine direndi. Sürücü ise, daha sonra polis ekiplerine,

‘Gerginim abi kusura bakmayın’ dedi. Kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırmak isteyen şahıslar, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahıslar hakkında yapılan araştırmada ise sürücünün alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı iddia edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.