BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  DÜNYA

Suriye'de peş peşe patlamalar! Askeri üs mü vuruldu?..

Suriye devlet televizyonunun haberine göre, Suriye'de bulunan Hama Askeri Havalimanında patlama sesleri duyuldu. Son dadika haberlerine göre patlamalar Hama şehrini salladı.

Abone ol

SURİYE devlet televizyonunun haberine göre, Suriye'de bulunan Hama Askeri Havalimanında patlama sesleri duyuldu. Yerel kaynakların aktardığına göre, Hama Askeri Havalimanı'nda dört büyük patlama meydana geldi. Şu ana kadar patlamaların sebebi belli değil. Patlamaların Hama şehrini salladığı belirtiliyor. Hama'daki askeri üssü daha önce İsrail vurmuştu...

Hava üssünün Suriye ordusunun ülkenin kuzeyi ve orta bölgelerindeki saldırılarına katılan uçaklarınca kullanıldığını belirten Gözlemevi patlamanın üssün içinde yaşandığını öne sürdü.

Gözlemevi'nin yönteicisi Rami Abdülrahman "Patlamalar, Hama askeri havalimanında rejime ait silah ve yakıt depolarında meydana geldi" iddiasında bulundu.

ARDI ARDINA PATLAMALAR... Devlet televizyonu yaşanan ilk patlamaların ardından hava üsünde yeni bir patlamanın daha yaşandığını duyurdu.

Nisan sonunda İsrail, Suriye'de İran güçlerine ait olduğunu öne sürdüğü bir dizi askeri hedefe füze saldırısı düzenlemişti.