BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  DÜNYA

Suriye'de bela okutan görüntüler!

Suriye'de kaydedilen bir görüntü, sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı.

Abone ol

Suriye'de kaydedildiği belirtilen bir görüntü, ülkede yaşanan vahşetin sadece insanları hedef almadığını gösterdi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde bir genç, uçurumun kenarında durmaya çalışan bir eşeği şağıya itiyor. 

Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan bir görüntü büyük tepkilere neden oldu. Suriye'de çekildiği kaydedilen görüntülerde, bir eşek uçurumdan aşağıya itiliyor.

AMAÇ EĞLENMEKMİŞ (!)

Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla, gençler önce iddiaya giriyor ardından da eşeği uçurumdan itmek için ayaklarıyla itiyor. Uçurumdan düşmemek için bir süre mücadele eden eşek, ardarda gelen tekmelere dayanamıyor ve aşağıya düşüyor.

ORACAKTI ÖLDÜ!

Cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde, gençlerin yaşanan vahşet karşısında güldükleri görülüyor. Bu arada uçurumdan düşen eşek ise oracıkta can veriyor.

BÜYÜK TEPKİ

Görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları, yaşanan vahşete büyük tepki gösterdi. İşte videonun altında yer alan bazı yorumlar;

Ozan Kan Caliskan- caniler, barbarlar,. Insandan baska her seysiniz. Size aciyorum!

Levent Ak- Acı çekerek ve yavaş yavaş ölmeni diliyorum Allah'tan...
 
Ahmet Çiftçi- İlahi adalet beklemede vicdani adalet tatilde dünya yaratılmış insanlık başı boş bırakılmış sonuçları bu işte
 
Yücel Kurt- eşek desem olmaz hayvan desem olmaz kanı bozuk
 
Şenay Tuna- Allah belanı versin.. Allah beterini yaşatsın sana.. insan olamazsın sen.. sen ve senin gibiler insansa, ben insan olmak istemiyorum..