BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,14
ALTIN 2.294,51
HABER /  GÜNCEL

Sur şehidi Nusret Atmaca’nın baba ocağına ateş düştü!

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen astsubay Nusret Atmaca’nın Yozgat’taki baba evine acı haber ulaştı.

Abone ol

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Kıdemli Üstçavuş Nusret Atmaca’nın Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Aşağı Cumafakılı köyündeki baba evinde yas var.

Şehidin ailesine acı haberi İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Kaymakam Ali Arslantaş ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek verdi. Daha sonra şehidin baba evine ve mahalle girişine Türk bayrakları asıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Sorgun Belediyesine ait iş makineleriyle Atmaca ailesinin evinin önündeki kar temizlenerek kum döküldü.

Şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Nusret Atmaca

Şehit Nusret Atmaca’nın amcası İrfan Atmaca, 5 gün önce yeğeniyle telefonda görüştüklerini ve durumunun iyi olduğu bilgisi aldıklarını belirtti.

Köy sakinleri ise şehit Atmaca’nın her fırsatta köyünü ziyaret ettiğini, son ziyaretini 3 ay önce yaptığını, sevgi ve saygı dolu bir insan olduğunu ifade etti.

Kısa bir süre önce Şanlıurfa’ya tayini çıkan ve geçici görevle Diyarbakır’ın Sur ilçesine giden evli ve iki çocuk babası Atmaca’nın 19 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığı öğrenildi.

Şehidin cenazesinin, yarın öğlen Sorgun'da belediye meydanında düzenlenecek törenin ardından Aşağı Cumafakılı köyü mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.