BIST 9.742
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.421,86
HABER /  GÜNCEL

Süper Loto MPİ 25 Mayıs 2017 çekiliş sonuçları

Milli Piyango'nun düzenlemiş olduğu Süper Loto oyununun bugün 501. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişinde geçen hafta 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye olan 9 milyon 261 bin 878 lira bu haftaya devretmişti.

Abone ol

Milli Piyango İdaresi’nin düzenlediği Süper Loto çekilişi her hafta Perşembe günleri yapılıyor. Geçtiğimiz hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye 5. kez devretmişti. Bu hafta Süper Loto'nun ikramiyesi 6. kez devretti.

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişi sonucu büyük ikramiye kazanan yine çıkmadı ve ikramiye 6. kez devretmiş oldu. işte bu haftaki çekiliş sonucunda çıkan şanslı numaralar:

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kağıdında 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılardan sadece 6 tanesi işaretlenerek kolon doldurulmuş olur. İşaretleme yaparken kırmızı kalem kullanılmalıdır ve işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. Oynanan her kolon için ücretlendirme yapılmaktadır. Oynanmış olan kolon iptal edilmek istendiğinde de kolonun altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi gerekir. Çekiliş sonucunda ikramiye alınabilmesi için en az 3 tane sayının doğru tahmin edilmelidir.

Dağıtılan ikramiyelerin tutarları her hafta farklılık göstermektedir. Süper Loto çekilişi ile kazanan talihlilere verilecek olan ikramiyelerin tutarları, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmektedir. Süper Loto oynayanlar, biletin arka yüzünead ve soyad yazarak imzalamalıdır. Böylece ikramiye kazanılması durumunda ispatı daha kolay olur.


SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi sonucunda;
3 bilenler ve 4 bilenler ikramiyelerini loto bayilerinden,
5 bilenler ikramiyelerini loto bayilerinden ya da Mili Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilen talihliler de ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alabilirler.
Bayiler tarafından veya şubeler tarafından yapılacak olan ikramiye ödeme süreleri Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Süper Loto çekilişinin yapıldığı tarihten itibaren bir yıl içinde ikramiyelerin tahsil edilmesi gereklidir. Bir yıl içinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler ödenmez.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen olmaz ise geçen haftaki gibi büyük ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Süper Loto oyunu için biletler, Milli Piyango İdaresi’nin yetki verdiği yerlerden alınmalıdır. Yetkisi olmayan yerlerden alınacak olan biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz.