BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,41
HABER /  GÜNCEL  /  MİLLİ PİYANGO

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı 11 Şubat

Süper Loto 11 Şubat çekilişi sonuçları açıklandı. Yaklaşık 24 milyon liralık ikramiyeyi iki kişi paylaştı. İşte Süper Loto çekiliş sonuçları ve dağıtılan ikramiye tutarı;

Abone ol

Süper Loto sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi'nin son yılların en yüksek ikramiye tutarına ulaşan Süper Loto ikramiyesi, 6 bilen iki kişinin oldu. 

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 13 ŞUBAT ÇEKİLİŞİ

9 haftadır devreden Süper Loto’da, 24 milyon TL'yi aşan ikramiyeyi iki kişi paylaştı. Süper Loto'da kazanan numaralar 18 - 27 - 33 - 38 - 43 ve 53 olurken büyük ikramiye Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi ile Sivas'ın Zara ilçesine çıktı. Talihliler, 12 milyon TL'yi paylaştı.

SÜPER LOTO SONUCUNU TUTTURMAK İÇİN BAYİLERE KOŞTULAR

9 haftadır devreden Süper Loto’nun 23 milyon TL olması beklenen ikramiyesi nedeniyle vatandaşlar loto bayilerine koştu. 

Gişeye gelen vatandaşların bazıları cihazın şansına oyunu bırakırken, bazıları ise uzun süre kolonları doldurmakla uğraştı.

SÜPER LOTO MİLLİ PİYANGO YILBAŞI İKRAMİYESİNİ GEÇEBİLİR

Bakırköy Nimet Abla Milli Piyango Gişesi'nde çalışan Mahmut Selçuk, “Satışlar gayet iyi. Süper Loto’nun şimdiki ikramiyesi 20 milyona ulaştı. Yarına kadar bu ikramiyenin 23 milyona kadar ulaşması bekleniyor. Bugün Süper Loto’nun günü olmamasına rağmen, yoğun bir ilgi var. 9 haftadır devrediyor ve kimse bu kadar devretmesini beklemiyordu. Böyle devam ederse yılbaşı büyük ikramiyesini geçme durumu da var” dedi.

Süper Loto 11 Şubat çekilişi ikramiye kaç milyon oldu

VATANDAŞLARIN HAYALLERİNİ SÜSLÜYOR

"Süper Loto ikramiyesini kazanırsam evi olmayanlara yardım etmek istiyorum" diyen Mikail Küçükoğlu, “Eğer ben kazanırsam, benim gibi olan çok garibana yardım etmeyi düşünüyorum. Evi olmayıp ihtiyacı olanların çoğuna yardım etmek istiyorum. Önce bana bir ev alacağım, ondan sonra hepsini dağıtacağım” diye konuştu.

Maddi yetersizlikten dolayı eşi tarafından terk edildiğini söyleyen Zeki Kuru, “Süper loto ikramiyesi bana vurursa belki eşim geri döner. Maddi sıkıntılardan dolayı beni bırakıp giden eşim eğer ikramiye bana gelirse, geri döner” şeklinde konuştu.

Nimet Abla gişelerinin uğurlu geldiğini belirten Işıl Sipahioğlu ise, ”Süper Loto’yu geçtiğimiz haftalarda da oynadım, sürekli olarak birer numara farkla kaçırdım. İnşallah nasip olur da bize çıkar, biz de etrafımızdaki kişilerle beraber sevinç yaşarız. Bu gişe bana uğurlu geliyor. Ben Antalya’da oturuyorum, ne zaman İstanbul’a gelsem burada oynuyorum” ifadelerini kullandı.

SÜPER LOTO EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto 11 Şubat çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler Süper Loto en çok çıkan sayılar hangisi sorusunun yanıtını arıyor. Süper Loto'da en çok çıkan sayıları sizler için derledik.

İşte Süper Loto en çok çıkan sayılar listesi...

35 rakamı 62 kez,
13 rakamı 54 kez,
1 rakamı 54 kez,
37 rakamı 53 kez,
45 rakamı 52 kez,
31 rakamı 50 kez,
17 rakamı 49 kez,
12 rakamı 42 kez,

GEÇEN HAFTA SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto'da geçen hafta çıkan sayılar 10-12-15-18-29-47 olmuştu. 6 bilen çıkmayınca Süper Loto'da 18 milyon liralık ikramiye bu haftaya devretmişti. Geçen hafta Süper Loto'da 5 bilenler 5 bin 206 lira, 4 bilenler 88 lira, 3 bilenler ise 7 lira 40 kuruş ikramiye kazanmıştı. 

Süper Loto 11 Şubat çekilişi en çok çıkan sayılar
Süper Loto 4 Şubat çekilişi sonuçları