BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.440,73
HABER /  GÜNCEL

Süper Loto 27 Kasım çekiliş sonuçları açıklandı

27 Kasım 2014 tarihli 371. hafta Süper Loto Sonuçları açıklandı! Süper Loto'nun 27 Kasım tarihli çekilişinde 6 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu.

Abone ol

Milyonların merakla beklediği Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi'nin 27 Kasım tarihli Süper Loto çekilişinde 6 rakamın tamamını doğru tahmin eden bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu. İşte Süper Loto'da ikramiye kazanan diğer talihliler;

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango'nun 27 Kasım tarihli çekilişinde talihli rakamlar, 01, 24, 33, 35, 43 ve 50 olarak açıklandı.

Süper Loto'da 6 rakamın tamamını doğru tahmin eden bir kişi 1 Milyon 200 bin 486 liralık büyük ikramiyenin sahibi oldu.

27 Kasım tarihli Süper Loto çekilişinde 5 bilen 63 kişi 5 bin 929 lira ikramiye kazanırken, 4 bilen 4 bin 165 kişi 97 lira ikramiye kazandı.

super-loto-cekilis-sonuclari-27-kasil.jpg

SÜPER LOTO NEDİR, NASIL OYNANIR?
 
İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.
 
Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.
 
İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

sayisal-loto-çekilişi.jpg 
 
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
 
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.
 
Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.
 
Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
 
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Kendiniz numaraları seçip işaretleyebileceğiniz gibi oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyleyip otomotik olarak da doldurtabilirsiniz. 
Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istediğinizde, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız. 

sayisal-loto.jpg

SAYISIL LOTO ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN YAPILIR?

Sayısal Loto çekilişleri her hafta Milli Piyango tarafından Cumartesi günleri yapılıyor. Çekiliş sonuçları ise aynı günün akşamı saat 21.30'dan sonra ilan edilir. 

sayisal-loto-cekilisi.jpg
NE KADAR SÜREDE İKRAMİYE ALINABİLİYOR?

Sayısal loto ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyenin ödenmesi çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Haliyle ikramiye ödenmez. 

sayisal-loto-kolonu.jpg
SAYISAL KUPONDA BUNLARA DİKKAT

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletler de ikramiye alamaz. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.


SAYISAL LOTO FİYATI NE KADAR?

Sayısal Loto’nun kolon bedeli 75 kuruştur. Birden fazla kolon işaretlendiği takdirde her kolon için 75 kuruş ekstra para alınır. Sayısal Loto'daki 6 kolonu da doldurursanız bilet fiyatı toplam 4 lira 50 kuruş tutuyor. 
sayisal-loto-ücreti.jpg

EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR HANGİLERİ?


sayisal-loto-en-çok-çikan-rakamlar-listesi.jpg