BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.488,75
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sümer Tilmaç'ın ölümündeki sır perdesi!

Sedat Peker'in düğün töreninde fenalaşan Sümer Tilmaç için gelen ambulansın 40 dakika geciktiği iddia edildi.

Abone ol

Usta oyuncu Sümer Tilmaç 67 yaşında yaşamını yitirdi. Yere yığılan oyuncuya ilk müdahaleyi davetliler arasında bulunan doktorlar yaptı. Kalbinin durduğu anlaşılan Tilmaç, kalp masajıyla hayata döndürüldü.

Yaklaşık 40 dakikada gelen ambulansla Ulus’taki özel hastaneye kaldırılan Sümer Tilmaç, yoğun bakıma alındı ancak usta oyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Daha önce hem kalp hem de akciğer yetmezliği tanısı konan Tilmaç’a 2012 yılında anjiyo yapılmıştı.

umer-tilmac.jpeg 
Sedat Peker, ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç'ın hayatını kaybettiği hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç (67), Sedat Peker'in dün Esma Sultan Yalısı'ndaki düğünü sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sedat Peker saat 01.45'te Tilmaç'ın hayatını kaybettiği Etiler'deki Liv Hospital Hastanesi'ne geldi. İçeride yaklaşık yarım saat kalan ve konuyla ilgili doktorlardan bilgi aldığı öğrenilen Peker, hastane çıkışında kapıda bekleyen gazetecilere açıklama yaptı.

"ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANDI, SON YOLCULUĞUNDA DA BERABER OLACAĞIZ"

Sümer Tilmaç'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirten Peker, "Sümer abi yaşça bizim büyüğümüz. Çok değerli bir insandı. Düğünümüze gelerek bizi onurlandırdı. Daha sonra düğün esnasında kalp krizi geçirmiş. Düğünde bulunan diğer doktor davetliler müdahale ederek ambulansla buraya gelmesini sağlamışlar. Kendisinin vefat ettiği haberi daha sonra ulaştığında düğündeki müzik akışını sonlandırıp davetlileri yolcu ettikten sonra buraya geldik. Sümer abinin ruhuna saygı gösterip duamızı etmek için. İnşallah cenazesinde de son yolculuğunda da beraber olacağız. Ailesi ile de görüşüp üzüntülerimi ilettim. Kendilerinin üzüntülerini tüm kalbimle paylaştığımı ilettim. Biz gençliğimizin ilk çağlarında seyrettiğimiz filmlerde veya çocukluğumuzda Sümer abi hep vardı. Bizim ruhumuzda ve anımızda hep o şekilde olacaktı. Hepimizin başı sağolsun" dedi.