BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
HABER /  GÜNCEL

Sultangazi'de yüksek ses kavgası

Sultangazi'de polis memuru ile pazarcılar arasında çıkan kavgada kan döküldü'

Abone ol

Sultangazi'de oturdukları evin sokağındaki pazarcı esnafını yüksek ses yüzünden uyaran polis memuru ile kardeşi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi 137. Sokak'ta oturan Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Murat Narin (31), kardeşi Mustafa Narin (27) ile evde bulunduğu sırada dışarıda kurulan pazarda yüksek sesle bağırarak satış yapan esnafa pencereden ikazda bulundu. Daha sonra aşağı inen Murat Narin ve kardeşi Mustafa Narin ile esnaf arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine toplanan ve pazar esnafı oldukları belirlenen 5-6 kişi, polis memuru ile kardeşine saldırarak 2 kardeşi bıçakladı.

Karnından ve belinden bıçaklanan polis memuru Murat Narin'in beylik tabancasıyla havaya ateş etmesi sonucu, zanlılar olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan polis memuru ile kardeşi, komşuları tarafından Özel Batı Bahat Hospital Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk müdahaleleri yapılan ve durumlarının ağır olduğu öğrenilen iki kardeş, ambulansla Özel Gaziosmanpaşa Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındı.

Komşuların telefonla haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis ekipleri ise zanlıları bulmak için çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı.