BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
HABER /  GÜNCEL

Sultangazi'de silahlı saldırı 

Sultangazi'de aracıyla ilerleyen bir kişi silahlı saldırıya uğradı.

Abone ol

SULTANGAZİ Habibler'de yaklaşık 1 ay önce çıkan olayların çıktığı A1 Caddesi'nde aracıyla ilerleyen bir kişi silahlı saldırıya uğradı.

Yaralanan kişi, vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırının önceki olaylarla bağlantılı olduğu olabileceğini belirten polis, mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Mutlu'dan saldırıyla ilgili açıklama

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Geçtiğimiz günlerde de iki taraf arasında sürtüşme vardı. Bugün de maalesef ona bağlı bir hadise yaşandı. Bu olayda bir vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.

Katıldığı törende bir gazetecinin "Habibler'de geçtiğimiz günlerde bir olay yaşanmıştı. Bugünde benzeri bir olay yaşandı. Ne söyleyeceksiniz?" şeklindeki bir sorusuna Hüseyin Avni Mutlu, "Emniyetimiz konuyu yakinen takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde de iki taraf arasında sürtüşme vardı. Bugünde maalesef ona bağlı bir hadise yaşandı. Bu olayda bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Emniyetimiz gerekli çalışmaları yapıyor, faillerini adli mercilere teslim ettiğimizde gereği yapılacak. Acı bir hadise ancak zaman zaman büyükşehir hayatında da bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz" şeklinde yanıt verdi.



Olay yerinden ilk görüntüler: