BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.488,35
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Süleyman Soylu'nun çağrısına binler cevap verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, makam aracının arka koltuğunda emniyet kemeri taktı, vatandaşlardan destek istedi. Soylu'nun bu çağrısına binlerce sürücü fotoğraflı paylaşımlarıyla cevap verdi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram tatili için yollara düşen vatandaşlar için bir kez daha emniyet kemeri uyarısında bulundu. Bu kez makam aracının arka koltuğunda emniyet kemeri takan ve fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Soylu'ya binlerce takipçisi paylaştıkları fotoğraflarla cevap verdi.

İçişleri Bakanlığı, 10 günlük bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla "Frene değil kurala güven" sloganıyla sosyal medya çalışması başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla başlatılan çalışma kısa sürede büyük ilgi gördü.

SOYLU: ARKA KOLTUKTA KEMER TAKIYORUM YA SİZ?

Soylu, dün İstanbul'da katıldığı bir açılış programı sonrası bu kez makam aracının arka koltuğunda emniyet kemeri taktığı bir fotoğrafı paylaşarak takipçilerinden kampanyaya destek istedi. Soylu'nun "Arka koltukta kemer takıyorum ya siz?"  mesajına binlerce takipçi emniyet kemeri takarak cevap verdi.