BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Süleyman Soylu'nun acı günü!

Mehmet ve Sadık Soylu'nun babaları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun amcası Neşat Soylu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizine yenik düşen Neşat Soylu, Eyüp'teki aile kabristanlığına defnedilecek.

Abone ol

Mehmet ve Sadık Soylu'nun babaları Neşat Soylu, İstanbul'daki evinde kalp krizi geçirerek yaşama veda etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da amcası olan emekli imam hatip Nejat Soylu, 85 yaşındaydı.

Emekli imam hatip Neşat Soylu, dün İstanbul'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Mehmet ve Sadık Soylu'nun babaları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da amcası olan Neşat Soylu, bugün Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp'teki aile kabristanlığına defnedilecek.

BOZDAĞ'DAN TAZİYE MESAJI

Hacı Neşat Soylu'nun vefatı nedeniyle twitter'dan taziye mesajı yayınlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun Hakk'a kavuşan amcasına Allah'tan rahmet,Süleyman Soylu'ya ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.