BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Soylu'dan Demirtaş için suç duyurusu!

AK Parti'li Süleyman Soylu, Demirtaş için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Abone ol

Habertürk ekranlarında Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan AK Parti'nin önemli isimlerinden Süleyman Soylu, HDP EŞ Başkanı Selahattin Demirtaş için ağır suçlamalarda bulundu. Soylu, Demirtaş için suç duyurusunda bulunduğunu da açıkladı.

Demirtaş'ın kendisi için "seçimlerde 3500 kişilik bir hile ekibi kurduğunu" iddia ettiğini hatırlatan Soylu, bu iddia nedeniyle yargıya gittiğini söyledi. 

Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

DEMİRTAŞ İÇİN SUÇ DUYURUSU

Demirtaş doğrular üstünden siyaset yapmıyor maalesef. Benim 3500 kişilik bir hile ekibi kurup seçim sonuçlarında hile yapacağımı iddia etti. Biz 1946-50 seçimlerinde yapılan hileleri öğrenerek bugünlere geldik. En büyük hak gaspıdır bu. Taraf gazetesinde verilen bir haberdir bu 5-6 ay önce. Pensilvanya üzerinden üretilip Doğan medyası ile yayılan bir iddiaydı. Diyor ki Süleyman Soylu il il geziyor. Ben topla 4 gün çıktım Trabzon dışına. Bunların bedelinin ödenmesi lazım bu nedenle suç duyurusunda bulundum Demirtaş için.

HDP'NİN BARAJI AŞMASININ DEMOKRASİYLE BİR BAĞI YOK

HDP'nin barajı aşmasının demokrasiyle ne ilgisi var. Etnik kimlik üstünden siyaset yapmanın demokrasiyle nasıl bir bağı olabilir. Ben DYP'deyken yüzde 9.9 ile baraj altı kaldık ve efendi gibi feryat figan etmeden kabullendik. Oyunun kuralı belli sonuçta, barajı aşarsan varsın aşamazsan yoksun.

MHP GİTSİN ŞIRNAK'TA MİLLİYETÇİLİK YAPSIN

MHP trabzonda milliyetçilik yapıyor ama Trabzon'da bunu yapmak kolay. Gitsin Diyarbakır'da, Mardin'de Şırnak'ta yapsın. Bahçeli, Tunceli'ye gitti ama beraber gittiği adamlara konuştu sonra aynı adamlarla geri geldi. AK Parti'nin varlığı ülkenin bütünlüğü açısında çok önemli. 

KLOZET POLEMİĞİNDE KILIÇDAROĞLU İÇİN AĞIR SÖZLER!

Saray kaçak değil de Kılıçdaroğlu'nun aklı kaçık. Kılıçdaroğlu gibilerine münafık denir. Böyle iftiralar ile bu ülkenin Başbakan'ını astılar. Dediler ki öğrencileri et balık kurumunda kıyma makinelerine sokup öldürdüler. Böyle yalanlar ile darbeye zemin sağladılar. Bu zihniyet aynı zihniyettir. Bu zihniyet aynısını Özal'a, Erbakan'a, Demirel'e yaptı. Bunlarda izan ahlak yok. Kılıçdaroğlu Türk siyaseti için bir talihsizliktir. Bu seçimlerden sonra da tasfiye olacaktır. Ama tasfiye olması bizim için kayıp olacaktır. Bu kadar beceriksiz bir adamı bir daha bulamayız.