BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.488,67
POLİTİKA

Süleyman Soylu: Kandil'e gidip oturacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine ve ailesine yönelik tehditler hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu. Soylu, 'Sabahları oğlum ve kızım öldürülecek diye evden çıkıyorum, kendimi buna alıştırıyorum' diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sabahları oğlu ve kızının öldürüleceğini düşünerek çıktığını ve bu düşünceye kendini alıştırdığını söyledi. Ne olursa olsun terör örgütleriyle mücadelelerinin devam edeceğini belirten Soylu, PKK kamplarının hepsinin tarumar edileceğini, Kandil'e gidip oturacaklarını ifade etti.

Süleyman Soylu, dün Plan Bütçe Komisyonu'nda konuştu. Oldukça sert sözlerle terörle mücadelenin devam edeceğini söyleyen Soylu, kızının etrafında 3 kez DHKP-C'lilerin alındığını ifade etti. İşte Soylu'nun o açıklamaları:

"Kandil'e gidip oturacağız. Sınırın 25 kilometre ötesindeki kampların hepsini tarumar edeceğiz. Kızımın etrafından 3 kere DHKP-C'liler alındı. Neyini kaybedersem kaybedeyim bu örgüt tarihin en acı dönemini yaşayacak. Sabahları evden oğlumun ve kızımın öldürüleceğini düşünerek çıkıyorum. Buna alıştırıyorum kendimi.

15 Temmuz'u yok sayıyorsunuz. Böyle bir şey olmadı mı? Şimdi tarif etmek de zorlanıyorum. ABD'de oturanın mı 15 Temmuz'u yaptığını sanıyorsunuz. Eğer böyle düşünüyorsanız buralarda oturmayalım."

Sitene Ekle