BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.470,96
HABER /  POLİTİKA

Süleyman Soylu bugün Yalova'da

Soylu'nun anayasa referandumunda neden 'evet' denmesi gerektiğiyle ilgili olarak kamuoyu ile temaslarda bulunmak için Yalova'ya gidiyor...

Abone ol

DP E.Gn.Bşk. Süleyman Soylu’nun, anayasa referandumunda neden evet denmesi gerektiğiyle ilgili olarak kamuoyu ile temaslarda bulunduğu “Demokrasi Buluşmaları” etkinliği bu akşam Yalova’da devam ediyor.
 
Süleyman Soylu ve beraberindekiler, Yalovalı E.GİK üyesi Mesut Cesur’un evsahipliğinde İskele Meydanı’ndaki Balıkçılar Kooperatifi’nde bir iftar yemeğine katılacaklar. İftar yemeğinin ardından çeşitli sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlara anayasa değişikliği referandumu ile ilgili olarak görüşlerini aktaracak olan Süleyman Soylu, yarın da “Demokrasi Buluşmaları” kapsamında Bursa’da bir iftar yemeğine katılarak toplumun çeşitli katmanlarından katılımcılarla istişarelerde bulunacak.
 
4 Ağustos’tan bugüne kadar bu kapsamda Tire, Balıkesir, Mersin, İstanbul, Kocaeli, Gebze, Tokat ve Niksar ve civar bölgelerde toplantılar düzenleyen Soylu’ya gerek sivil toplum örgütlerinden gerekse vatandaşlar tarafından büyük ilgi olduğu gözlendi.