BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Özışık'tan çarpıcı açıklamalar!

İnternethaber.com yazarı Süleyman Özışık, bugün sabah saatlerinde katıldığı bir radyo programında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Abone ol

Gazeteci/Yazar Süleyman Özışık, Karadeniz FM Radyo Programcısı Adem Metan'a önemli açıklamalar yaptı..

Kaleme aldığı yazılarıyla sık sık gündeme gelen Özışık, yapılan seçim sonrası Türkiye nereye gidiyor, bundan sonra neler olacak sorularını yanıtladı..

İşte Özışık'ın açıklamaları:

''Öncelikle ben ilerleyen günlerde neler olacağını bugünkü yazımda açık ve net bir şekilde belirttim. 

Bundan sonrası için Kemal Kılıçdaroğlu'na görev verilirse bu sefer başka bir tablo ile karşı karşıya kalacağız. Kaçaksaray diyen haram parayla yapıldı diyen Cumhurbaşkanı'nın meşruiyetini tartışan Kılıçdaroğlu'nun ''kaçak'' dediği saraya gittiğine şahit olacağız. Gitmezse zaten bir görevlendirme söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanımız Bahçeli ve Demirtaş'a bir görevlendirme verilmeyeceğini zaten daha önce açıkladı. Yani Bahçeli'nin ''Beni çağırırsa ben gitmem'' demesi sen kovmadın ben istifa ediyorum demek gibi bir şey. İşin bir başka senaryosu 3 partinin koalisyon yapması ki böyle bir durumda Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne hapsedilmesi gibi bir sonuç ortaya çıkar. İşte asıl o zaman her zaman imkansızı mümküne çeviren girdiği bütün savaşlardan tırnak içinde söylüyorum galip olarak çıkan Erdoğan'ın ''Madem beni benden önceki Cumhurbaşkanları gibi pasifleştirmeye çalışıyorsunuz, o zaman bir kere daha hepiniz bir ben tek hadi gelin bakalım'' diyerek aktif  siyaset hayatına dönmesi gibi bir durum oluşabilir. Tüm bunlar önümüzdeki haftalarda yaşayacağımız şeyler ama bunlardan da önemlisi gördüğümüz bir tablo var. Aylardır HDP'ye baraj atlatmaya çalışan  kesimlere anlatmaya çalıştığımız resim nihayet belirmeye başladı. Biz gelirsek Demokrasi gelecek diyen HDP'nin demokrasi anlayışını yavaş yavaş görmeye başladık.. Daha dakika bir gol bir ''Korucu'lar bu ülkeden defolup gidecek gerekirse silahları size yönlendirmesini biliriz'' cümlesi ve akabinde bundan çok daha önemli olan şeyler. Aslında biz HDP'nin ve arkasında temsil ettiği PKK'nın barışı asla istemediğini yapılan açıklamalardan çok daha iyi anlıyoruz, görüyoruz.

Bahsettiğim büyük resim vardı ya, işte biz o büyük resmi göstermeye çalıştık ama görmek istemeyenler görmedi, onu bugün daha net görüyoruz.

Şimdilik söyleyeceklerim maalesef bu kadar, beni yayınına kabul ettiği için sevgili dostum, kardeşim Adem Metan çok teşekkür eder, iyi yayınlar dilerim.''