BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  MAGAZİN

Şükran Ovali hamileyim dedi Asena Atalay çılgına döndü

Caner Erkin ile mutlu bir evlilik yaşayan Şükran Ovali son günlerde hamilelik haberi ile yüne gündeme geldi. Bebek beklediğini söyleyen Şükran Ovali'ya en ilginç tepki ise Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan geldi. Paylaştığı fotoğraf ile şimşekleri üzerine çeken Asena Atalay'a Şükran Ovali cevap verdi ve ortalık iyice karıştı.

Abone ol

Şükran Ovali hamile mi, Asena Atalay Şükran Ovalı'ya ne gönderdi, Caner Erkin ticari arabaya karçıp kaçtı mı soruları son günlerde gündemde. Magazin dünyasının son 2 gündür konuştuğu konu ise Şükran Ovalı'nın hamile olması. Caner Erkin ile mutlu bir evliliği olan Şükran Ovalı hamilelik haberi ile evliliklerini taçlandırdı. Ovalı'ya en büyük tepki ise Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan geldi. Atalay'ın instagramdan paylaştığı fotoğraf olay oldu.

Caner Erkin'in aracıyla seyir halindeyken ticari taksiye çarpıp kaçtığı iddia edildi. 'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlanan taksi şoförü olayı anlatırken, Caner Erkin'in çarpıp kaçtığını, polis çağırdığını ama Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın üzerine yürüyüp ağır hakaretler ettiğini öne sürmüştü.

Şükran Ovalı olayla ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, yaşananları şu şekilde dile getirdi:

"Okuduklarıma, duyduklarıma, inanamıyorum. Atılan iftiradan çok, doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı!

Caner'in "Abi plakayı aldın, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver" demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır.

 Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu ve olayı onlar beraber 3 kişi daha gördü. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır. Caner'in "Abi plakayı aldın, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver" demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Korkuma olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz. Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah'a havale ediyorum... Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum"

KISKANÇLIKTAN DELİYE DÖNDÜ

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve 1.5 yıl önce olaylı şekilde boşandığı eski eşi Asena Atalay arasındaki gerginlik sürüyor. Caner Erkin'in ve eşi Şükran Ovalı'nın bebek beklediğini öğrenen Asena Atalay, adeta kıskançlıktan deliye döndü ve sosyal medyaya sarıldı.

BEBEK DEĞİL YAĞ!

Asena Atalay'ın yaptığı iğneleyici paylaşım tüm takipçilerinin dikkatini çekti. Asena'nın Instagram'ın hikayeler kısmına yüklediği fotoğrafta bir kadının yaptığı gebelik testini görülüyor. Gebelik testinin üzerinde ise 'Sadece yağ' yazıyor.

Asena Atalay'ın o paylaşımı: