BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

Suikastçı hakkında şok Erdoğan detayı

Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında Rus Büyükelçi Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş hakkında şoke eden bir ayrıntıyı paylaştı.

Abone ol

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'a suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’da katıldığı 8 programda görev üstlendiği ortaya çıktı.

Rus büyükelçi Karlov'u öldüren Çevik Kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş'ın ilginç bağlantıları ortaya çıkıyor.

Ailesinin FETÖ bağlantısı otaya çıkan, polis olmasına referans olan iki ismin FETÖ'den ihraç edilen ve FETÖ okullarında eğitim gören Altıntaş ile ilgili sarsıcı bir detay daha ortaya çıktı.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, "Suikastçı, Cumhurbaşkanı'nın katıldığı programda" başlıklı köşesinde o ayrıntıyı böyle duyurdu:

"Suikastçı polis, 15 Temmuz’dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’da katıldığı 8 programda görev üstlenmiş. Cumhurbaşkanlığı korumalarından hemen sonra iç güvenliği sağlayan ekip arasında. Allah korusun orada da harekete geçebilirdi.

15 Temmuz darbe sabahı saat 07.45’te görev yaptığı Ankara Çevik Kuvvet Müdürlüğü’ne gelip, 1 günlük sağlık raporunu teslim edip giden FETÖ’cü polisin, darbe gecesi ne yaptığı henüz bilinmiyor."

17 ARALIK VE 15 TEMMUZ'U DA GÜLÜNÇ BULMUŞTU

Fetullah Gülen’in suikast iddialarını gülünç bulduğu söylendiğini yazan Selvi, "17 Aralık’ta iddiaları gülünç bulmuştu. Sulhname gönderdiği gün 25 Aralık operasyonu başlamıştı. 15 Temmuz darbe girişimini de gülünç bulmuştu. Darbeci generaller talimatın Gülen’den geldiğini itiraf ettiler. Gülen neyi gülünç buluyorsa, bilin ki o işin içinde demektir." ifadelerini kullandı.

AYNI TİP BOMBALAR

Son dönemde gerçekleştirilen terör eylemlerinde aynı tip bombanın kullanıldığını yazan Selvi, "Batılı bir ülkeye ait olduğu tespit edilen fabrikasyon bombanın Suriye’de PYD-YPG’ye verilen bombalar olduğu ortaya çıktı." diye yazdı.

"Hedef ne?" diye soran yazar, "Türkiye’yi yönetilemez bir ülke haline getirmek istiyorlar." diye yanıt veriyor.

İŞ ERDOĞAN MESELESİ OLMAKTAN ÇIKTI

Türkiye’yi 12 Eylül öncesinde olduğu gibi bir kaosa sürüklemek peşinde olduklarını savunan Selvi, yazısını böyle tamamlıyor:

"İş, AK Parti ve Erdoğan meselesi olmaktan çıktı. İş, Türkiye meselesi oldu. Devlet çökerse hepimiz altında kalırız."