BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,95
HABER /  GÜNCEL

Sucukları neresine sakladı?

Sarhoş müşteri sucuklara göz dikti. Reyona yönelen kişi, kendisini kamerayla takip eden market müdüründen habersizdi.

Abone ol

Bursa'da sarhoş haldeyken bir markete giren kişi, 4 tane sucuğu iç çamaşırının arasına koydu. İşyeri personeli tarafından yakalanan zanlı çaldığı sucukları polise teslim etti.

CEBİNE KOYAR GİBİ İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLADI

Olay, bir marketin sucuk reyonunda meydana geldi. İddiaya göre bir barda alkol aldıktan sonra evine gitmeye çalışan İ.Y., yol üzerindeki bir markete girerek alışveriş yapmaya başladı. Sucuk reyonuna yönelen zanlı, çaldığı sucukları ön ve arka cebine koyar gibi iç çamaşırının içine sakladı. 4 adet sucuk çalan zanlı, sucukları iç çamaşırına sakladıktan sonra kasaya yöneldi. Raftan aldığı ucuz çikolatayı kasiyere veren zanlı işyeri personelinin gözünden kaçmadı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA SUCUĞU YERİNE KOYDU

Başka odada zanlıyı güvenlik kamerasıyla takip eden market müdürü Serkan Çetin, zanlıya, "Kasadan geçirmeyi unuttuğunuz başka bir şey var mı?" diye sordu. Zanlı "Hayır yok" dedi. Yakalanacağını anlayan İ.Y., kasadan tekrar sucuk reyonuna yönelerek iç çamaşırının içine sakladığı sucukları çıkardı ve yere attı. Zanlı güvenlik kameralarını fark edince açısını değiştirdi. Ancak market müdürü zanlıyı takip ederek market içinde bir köşeye çekti. Yakalanan zanlı sucukları çaldığını itiraf etti. Polis ekiplerini arayan Çetin, daha sonra zanlıyı polise teslim etti.