BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98

Su üçgeni bereket ve verimi arttırıyor

Venüs ve Jüpiter arasında güzel bir su üçgeni oluşacak. Genel anlamda şanslı ve verimli enerjiler ortaya çıkaran bu görünüm altında birkaç gün çevremizden maddi manevi destekler bulmamız mümkün

Bugün 1 Mart Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Dolunaya doğru ilerleyen Ay 08:57’de Başak burcuna geçecek. Dolunay enerjilerini güçlü olarak hissetmeye başlayabiliriz.

Ruhsal ve bedensel daha hassas ve duyarlı olacağımız bir kaç gün, günlük işler ve ilişkilerde de eksik ve detaylar daha fazla gözümüze çarpabilir. Mükemmeliyetçi ve eleştirel olacağımız için  ruh halimiz de daha endişeli ve huzursuz olabilir.

Balık burcundaki Merkür Yay burcundaki Mars ile dik açı yaparken, Oğlak burcundaki Plüton ile de uyumlu görünümde olacak. Endişeli düşünceler zaman zaman stres yaratabilir, ve iletişimlerde öfkeli, eleştirel ve sert çıkışlar yapabiliriz. Psikosomatik sağlık problemleri ve kronik alerjilerde artışlar olabilir, dikkat etmeliyiz.

Bugün Balık burcunda ilerleyen Venüs ve Jüpiter arasında güzel bir su üçgeni oluşacak. Genel anlamda şanslı ve verimli enerjiler ortaya çıkaran bu görünüm altında birkaç gün çevremizden maddi manevi destekler bulmamız, beklentilerimizden olumlu geri dönüşler olması mümkün görünüyor. Yapacağımız iyilik ve yardımların olumlu geri dönüşlerini hissedebiliriz. Maneviyat ve sanatsal ilham gibi alanlarda da daha güçlü etkiler oluşabilir.

Gece saatlerinde oluşacak Ay Satürn üçgen açısı geleceğimizle ilgili planlara, güven ve istikrar beklentilerine bizi odaklayabilir.