BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48
HABER /  MEDYA

Su Gibi'de Karlı'yı çıldırtan aday!

Fox Tv'nin izdivaç programı Su Gibi'de bugün de ilginç anlar yaşandı.

Abone ol

Su Gibi programına katılan Yaşar isimli damat adayı talip olduğu Sabahat Hanım'ın ''Benim evleneceğim kişi fabrikatör olsun. Balayına yurt dışına götürsün. Beni zamanında fabrikatörler istedi. Fakat ben istemedim...'' şeklindeki sözlerine bozulunca olanlar oldu.

Sürekli karşısına çıkan dul bayanların maddi isteklerinin bitmediğinden yakınan Yaşar Bey, talip olduğu gelin adayına 'Geldiğiniz için teşekkür ederim.' diyerek canlı yayını terk etmek isteyince araya Uğur Arslan girdi. Arslan, damat adayını sakinleştirerek stüdyoda kalmasını sağladı.Fakat düşüncelerini söyleme konusunda kararlı olan Yaşar Bey, Songül Karlı'nın tepkisiyle karşılaştı.

İşte o anlar;

HEPİNİZ TELEVİZYONCU OLDUNUZ!

Songül Karlı: Çok fazla atıyorsun. Ayıp ediyorsun.Kadınlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsun. Karşındaki kadına 50 tane laf saydın, elektrik alamadım diyorsun.İyi niyetliyiz diye herşeyi konuşamazsınız. Herkes haddini bilsin.

Yaşar Bey: Ben özür dilerim, neden dedim o sözleri; akıllansın bunun gibi kişiler! Akıllansınlar! Bir daha bu kanallara böyle demesinler.Subay geldi, polis geldi, şu, bu geldi istemedim demesinler.Kanalları laçkalaştırmayalım. Lütfen.Bu kanal çok güzel bir kanaldır. Lütfen laçkalaştırmayalım.

Songül Karlı: Kanalla ne ilgisi var? hepiniz başımıza televizyoncu oldunuz çıktınız! Geldiniz, öğrendiniz. Şimdi bize öğretiyorsunuz işimizi. Herkesin buraya gelip ne istediğini söyleme hakkı var. Polis de ister, asker de ister, emekli de ister, bekar da ister.Herkes ağzına geleni sayıyor!