BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66
HABER /  DÜNYA

Su fışkırdı cinsel organı patladı

Dünyayı şoke eden olay Çin'de meydana geldi. Bir genç kız yeni açılan müzikli su gösterisinde dehşeti yaşadı...

Abone ol

19 yaşındaki Çinli Üniversite öğrencisi Li Mei Xia, bulunduğu şehirde yeni açılan müzikli su gösterisi için parka gitti. Akşamları havuzun etrafındaki rögarlardan gökyüzüne su fışkırıyor ve bu su müzik eşliğinde elektronik olarak dans ediyordu. Bu müthiş gösteri için insanlar akın akın parka geliyordu.

SU HAVAYA UÇURDU

Öğleden sonra henüz faliyette olmayan bu havuzun kenarında dolaşan Li Mei, yanındaki kamera ile havuzun görüntüsünü almak istedi.Fotoğraf çekerken farkında olmadan gökyüzüne su fışkırtan rögarın üzerinde duran kız, aniden açılan suyun basıncıyla bir anda kendini havada buldu.

Kanlar içerisinde yere düşen kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.Yapılan ilk tetkikte suyun fırlatma şiddetiyle cinsel organı ve bağırsakları patlayan kız hemen ameliyata alındı.Bir haftada 3 operasyon geçiren ve toplam 179 gün hastanede kalan kız hemorajik şok, vajinal yırtılma,vajinal fistül ve sigmoid kolon cerrahi tedavileri gördü.

ZAVALLI KIZIN FOTOĞRAFLARI

[PAGE]



DAVACIYIM

Olay günü mini etek giydiğini belirten Li Mei, "Gündüz olduğu için gösteri yoktu.Bende fotoğraf çekmek istedim.Onlarsa akşam gösterisi için deneme yapıyorlarmış.Ancak hiçbir uyarı levhası bulunmuyordu.Geçirdiği operasyonlardan sonra anne olmamda tehlikeye girdi.Bu yüzden davacıyım" dedi.

Geçen yıl olan bu ilginç kazanın davası önceki gün sonuçlandı.

Mahkeme havuzun iştemecisinden toplam 189 bin Yuan tazminat isteyen kıza 27 bin Yuan tazminat ödenmesini kararlaştırdı.Mahkeme kararını temyize götüren kıza 30 bin Yuan ödenmesi kararı çıktı.