BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  GÜNCEL

STV spikerleri NTV'ye ateş püskürdü!

Samanyolu Haber Tv spikerleri 14 Aralık operasyonuyla ilgili NTV'de çıkan haberlere öfkeli tepki verdi.

Abone ol

Samanyolu Haber Tv spikeri Özkan Esendemir, düzenlenen operasyonu haberleştiren NTV'ye tepki gösterdi.

Özkan Esendemir, Samanyolu binasına polis baskını yapıldı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak şunları söyledi:

"ŞU AN AKTARACAĞIM BİR UTANÇTIR AMA..."

'Şu an aktaracağım bir utançtır ama, NTV'de 'Samanyolu televizyonuna polis baskın yaptı' diye bir kj veriliyor. Bu ekrana gelen devlet televizyonu sevgili seyirciler. 'Emniyet Müdürlüğüne götürüldü' diye yalan söylediler. Şimdi getirildi diye 2. bir yalan! Halbu ki kendileri gitti. Hem Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Sayın Karaca hem de Ekrem Dumanlı. Kimsenin kimseyi götürdüğü yok. Kendileri gitti. Biz buradan canlı verdik sevgili seyirciler.Bunun adı habercilik değil. Bunu yapan bir de devlet televizyonu!

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Samanyolu Tv'ye arama yapıldı şeklinde kj'ler var sayın seyirciler. Bakın ben şu an bu stüdyodayım. Bu stüdyonun olduğu binadayım. Arama yapılmadı. Yok öyle birşey.

"SİZE YALAN SÖYLÜYORLAR!"

Hem devletin kanalında hem NTV'de bu binada arama yapıldığı, polis baskını olduğu söyleniyor. Bize böyle bir bilgi geldi mi? Bakın bu kanalda, bu stüdyoda olan biri olarak söylüyorum; arama yok, kanala gelindiği yok. Size yalan söylüyorlar! Her zaman olduğu gibi... Ya da gerçekleri gizliyorlar.Biz yine kibarlığımızı, naifliğimizi bozmayalım.'

STV'NİN TEPE İSMİNDEN TRT'YE TEPKİ

Samanyolu Haber TV'de açıklama yapan Hidayet Karaca da gözaltına alınmadığını söyleyerek TRT'de kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi.

'Malesef meslektaşlarımızın haber kanallarının televizyonların verdiği haberler çok acı. Hiç bir haber etiğiyle uyuşmuyor. Bir kere paralele medya operasyonu ne demek? Paralel ne demek? Medya operasyonu ne demek? Bunların hepsi hür bir medyanın olmadığını gösteriyor. Bir 'ALO' mesafesinde telefonlarla medyanın nasıl bir algıya dönüştürüldüğünü gösteriyor. Öncelikle çok üzülüyorum. Ben o televizyonların dernek başkanlığını yaptım. Hiç yakıştıramadım onlara ama olsun önemli değil. Onlar nasıl bakıyorlarsa öyle görsünler. Biz kendi arabamızla geldik. Hakkımızdaki iddialar da neler birazdan bakıp öğreneceğiz.'