BIST 9.754
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,68
HABER /  GÜNCEL

STV dizisindeki olay sahne! Rus büyükelçi cinayetini vermişler

RUSYA büyükelçisinin öldürülmesi olayı meğer Samanyolu TV'deki bir dizide baştan sona işlenmiş. Dizide olayın geçtiği mekan bile neredeyse aynı. Şoke eden o sahne herkesin dilinde.

Abone ol

Ankara'yı sarsan büyükelçi suikatinin bir benzerinin yıllar önce FETÖ dizisinde senaryolaştırıldığı ortaya çıktı. Dizide, resim sergisinde büyükelçiyi öldürmek isteyen saldırgan, polis tarafından etkisiz hale getiriliyor.

Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastinin bir benzerinin FETÖ'nün kapatılan TV kanalındaki polisiye dizisinde bire bir yer aldığı ortaya çıktı. 

YER RESİM SERGİSİ

Dizide, Ankara'da görev yapan büyükelçi, Karlov suikastinde olduğu gibi bir resim sergisinin açılışına gidiyor. Suikastçı, sergi açılışına gelen büyükelçiyi öldürmek isterken, polisin dikkati sayesinde etkisiz hale getiriliyor.

DİZİDE BÜYÜKELÇİ KURTULDU

Dizideki suikast sahneleri, Ankara- Moskova hattında büyük üzüntüye neden olan Karlov suikastiyle neredeyse bire bire örtüşüyor. Dizinin sonunda ise suikasti planlayan kişi son bir hamleyle yeniden büyükelçiyi hedef alıyor; ancak polis bir kez daha buna izin vermiyor ve ikinci saldırganı da etkisiz hale getiriyor.