BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  DÜNYA

Striptizci vekil skandalı!

Eski striptizci vekilin bir filmdeki striptiz sahnesi YouTube’a düşünce ortalık karıştı.

Abone ol

Sunucuyken milletvekili seçilen Dalia Perez'in, 2 yıl önce çekilen bir filmdeki striptiz sahnesi YouTube'a düşünce Meksika karıştı. Muhalefet, 34 yaşındaki vekilin hemen istifa etmesini isterken, kadın vekiller, Perez'e destek verdi.

Eylülde Veracruz Eyaleti Meclisi'ne seçilen Dalia Perez, yıllardır yerel bir kanalda sunuculuk yapıyordu. Milletvekili, 2006 yılında "Şili Biberleri" adlı bir filmde rol aldı. Bu filmde, yaşlı bir politikacıyı baştan çıkarmaya çalışan bir striptizciyi oynayan kadın, film icabı bir sahnede striptiz yaparak yarı çıplak kaldı. Perez, milletvekili seçildiği için, filmin vizyona girmesi durduruldu.

Ancak filmin DVD'si el altından hem Şili'de hem de Meksika'da satışa sunuldu. Perez'in yarı çıplak soyunduğu 1.5 dakikalık videoyu YouTube'da iki günde 350 bin kişi izledi. Perez filmde oynamaktan pişman olmadığını söyleyerek "Kadınlar vücutlarıyla barışık olmalı. Erkek egemenliğini yıkmalıyız" diye konuştu. Veracruz Meclisi'ndeki kadınlar da "Bu ona karşı bir komplodur" diyerek Perez'e destek verdi.