BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Steak House 58 Yeşilköy açıldı

Et olarak yemek isteyenler için Yeşilköy’de açılan Steak House 58 ideal bir lezzet durağı olacak.

Abone ol

İstanbul Steak House lezzetiyle tanışıyor. Gerçek steak yemek isteyenler; eti, kebap olarak değil; et olarak yemek isteyenler için Yeşilköy’de açılan Steak House 58 ideal bir lezzet durağı olacak.

İstanbul’un gözde balık lokantalarına ev sahipliği yapan Yeşilköy, son zamanlarda açılan cafe-bar ve restaurantlar ile farklı bir renklilik kazandı. Artık Yeşilköy’e sadece balık yemek için gidilmiyor. Yeşilköy’de açılan en yeni lezzet duraklarından biri de Steak House 58 oldu.
Yeşilköy’ün merkezinde açılan Steak House 58, etin kaynağından, servisine kadar her aşamasında seçkin ve iddialı… Eti özel olarak seçiliyor ve hazırlanıyor.

Dinlendirilmemiş et servise asla konulmuyor. Servis edilecek etler 28 gün özel dolaplarda dinlendirildikten sonra ateşle tanışıyor. Gerçek bir steak yemek için gidebileceğiniz bu mekanda sizi sadece Steak beklemiyor; etin yanı sıra, etten üretilen hamburger, köfte, sucuk gibi ürünler de Steak House 58 ortaklarından Yeşilköy’ün ünlü İzzet Kasabı tarafından özel olarak hazırlanıyor.

Steak House 58, gün boyu özellikle seçkin iş yemekleri ve lezzet arayışında olan meraklılar için iddialı bir mekan. Menüde yer alan T-Bone Steak, Dallas ve süt dana pirzolası pek ayrıcalıklı. Steak House’un ortaklarından Orhan Genişsırt, et yemeği sevenler için çok zengin ve seçkin bir menü hazırladıklarını; ancak tüm mutfağın aslında steak lezzeti etrafında organize olduğunu; ancak bunların dışında seçenekleri de müşterilerine sunduklarının altını çiziyor. XXX’a göre gerçek etin ne baharata ne de sosa ihtiyacı yok aslında; ancak damak zevkine göre baharat ve soslar farklı damak zevklerine uygun lezzet formülleri kurabiliyor.

Yeşilköy Steak House 58’de ortalama bir yemek kişi başına 50 TL’den başlıyor. Dallas Steak ise menünün en kıymetlisi olarak seri başında yer alıyor.