BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,17
HABER /  MEDYA

Star yazarı Bülent Arınç'a fena çaktı!

Star gazetesi yazarı Fadime Özkan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yüklendi: Kimyası bozulmuş!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Star gazetesi yazarı Fadime Özkan, isim vermeden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a fena yüklendi.

AK Parti'ye yakın gazetelerde Bülent Arınç-Melih Gökçek kavgasına ilişkin yorumlar pek yer almazken, Star gazetesi yazarı Fadime Özkan ilginç bir çıkış yaptı.

Bülent Arınç'ın, geçen Pazartesi günü Bakanlar Kurulu sonrası Melih Gökçek'e zehir zemberek yanıtını Fadime Özkan, "Üç dönem kuralının, vadesi dolan bazı siyasetçilerin kimyasını bozduğu ortada" sözleriyle yorumladı.

Fadime Özkan, yazısında şu sert ifadeleri kullanmaktan da geri durmadı: "Türkiye’yi olumlu yönde değiştiren kıymetli insanların giderayak kendi üstün hizmetlerini, güzel hatıralarını ve saygınlıklarını heba etmemesi ve siyaset sahnesinden asaletle ayrılabilmesi beklenir."

Fadime Özkan'ın bugünkü yazısının ilgili kısmı şöyle:

VADESİ DOLANLARIN KİMYASI BOZULDU

Siyaset takip edenlerin merakla, AK Parti’yi sevip destekleyenlerin endişe, AK Parti’den günahı kadar hazzetmeyenlerinse büyük bir sevinçle karşıladığı gelişmeler peş peşe yaşandı.

Sondan başlarsak... Saray-Köşk gerginliğine oynayanların coşkusuna coşku katan olay elbette ki Arınç-Gökçek kavgasıydı. Aynı partiden iki güçlü ismin kamuoyu önünde böylesi bir kavgaya tutuşması görülmüş şey değildi. Ve haliyle unutulmaz bir seyirlik oldu!

Davutoğlu’nun yaptığı açıklama tatminkâr ancak, iddiaların kahvede söylenmiş muamelesi görmemesi ve savcıların harekete geçmesi gerektiği de aşikâr.

Üç dönem kuralının, vadesi dolan bazı siyasetçilerin kimyasını bozduğu ortada.

Türkiye’yi olumlu yönde değiştiren kıymetli insanların giderayak kendi üstün hizmetlerini, güzel hatıralarını ve saygınlıklarını heba etmemesi ve siyaset sahnesinden asaletle ayrılabilmesi beklenir.