BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  MEDYA

Star TV 'Börü' 1.bölümde neler olacak ilk bölümden efsane!

Bir süredir izleyeciler tarafından heyecanla beklenen Star TV'nin yeni dizisi Börü 28 Şubat akşamı saat 20.00'de meraklısıyla buluşacak. Börü 1.ilk bölümü ile yeni bir heyecan dalgası yaratacak. Peki Börü 1.ilk bölümünde neler olacak? Hadi gelin star TV'nin yeni dizisi Börü 1.ilk bölümde neler olacağına bir bakalım işte özeti...

Abone ol

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul'un karşısına, Çarşamba akşamlarının seyrini değiştirecek biri dizi mi geliyor? Star TV'nin uzun zamandır tanıtımlarını döndürdüğü Börü dizisi 28 Şubat akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşacak. Daha ilk fragmanı bile izlenme rekorları kıran Börü dizisi, 2014 yılının sonbaharında, Diyarbakır'da başlıyor. Dağ film serisine imza atan Alper Çağlar/Çağlararts ile Doruk Acar/Insignia ortaklığının, Star Yapım ile yeni ortaklığıyla hayata geçecek olan BÖRÜ ekrana yeni bir soluk getirir mi bilinmez ama fragmanı ile olay yaratan Börü'nün ekranlarda neler yapacağı merak konusu. Peki Börü'yi seyredenleri neler bekliyor? Star TV'nin yeni dizisi Börü 1.ilk bölümünde neler olacak? Hadi gelin Börü 1.ilk bölüm özetine birlikte göz atalım. Börü her Çarşamba saat 20.00'de Star TV'de.

BÖRÜ 1.BÖLÜMDE NELER OLACAK ÖZETİ; Polis Özel Harekat'ın en seçkin taarruz timlerinden biri olan 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ'nün öyküsü 2014 senesi sonbaharında Diyarbakır'da başlıyor. Efkarlarıyla, kahramanlıklarıyla ve vatan uğruna perişan etmeye hazır yaşamlarıyla BÖRÜ, kendi dertlerine rağmen asla pes etmeyenlerin öyküsü. Gizemli, akademi birincisi bir çaylağın time girişiyle, Türkiye'nin en tehlikeli dönemlerinden birine girdiği senede, BÖRÜ ancak kenetlenerek ayakta kalabilecektir.

BÖRÜ’nün oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak.