BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25
HABER /  GÜNCEL

Star gazetesindeki 'kol saati' kavgası büyüyor!

Star gazetesi yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç arasında başlayan 'kol saati' tartışmasında tansiyon iyice yükseldi. Taşgetiren, bugünkü yazısında Ahmet Kekeç'e itafen 'Hazım için soda içebilir' bile dedi.

Abone ol

ABD'de Zafer Çağlayan hakkında çıkarılan tutuklama kararı Star gazetesi yazarlarını birbirine düşürdü. Önceki gün gazetenin yazarı Ahmet Taşgetiren, Zafer Çağlayan hakkında ortaya atılan iddiaları köşesine taşımış ve "...Ama 'kol saati' ile sembolize olan yolsuzluk dosyalarını, bu 'milli mesele' ile içimize sindirmemizin istenmesi içimize sinmiyor. 'Çağlayan'ın yükü'nü taşımanın ve tüm siyasi harekete taşıtmanın nasıl bir gerekçesi olabilir ki?" diye yazmıştı.

Ahmet Taşgetiren'in bu yazısına aynı gazetede köşe sahibi Ahmet Kekeç, dün ağır bir dille yanıt vermişti. Kekeç, "Bazıları, “FETÖ başaramadı, belki Amerika başarır” derdinde. Sizler de bu ajandaya göre mi konuşuyorsunuz? Hem, bir “milli mesele” olarak karşımızda duran ABD tazyikini, neden “kol saati”yle sembolize edilen sözde yolsuzluk dosyalarıyla “irtibatlandırarak” anlamaya ve açıklamaya çalışıyorsunuz ki? Başka örnek mi kalmadı?" demişti. 

Ahmet Taşgetiren ve Ahmet Kekeç

"İÇİNE SİNDİREBİLENE DİYECEK BİR ŞEYİM YOK"

Kekeç'in dünkü çıkışına Ahmet Taşgetiren'den yanıt gecikmedi. Taşgetiren bugünkü köşesine 'Kol saati' başlıklı bir not düştü ve şunları yazdı:

"İçine sindirebilene diyecek bir şeyim yok. Hazım için soda bile içebilirler. Benim dediğim sadece “milli mesele” ile “kol saati” birbirinden ayrılsın, yüreklere yük olmasın meselesidir."

Star'daki olay Zafer Çağlayan yazısı kol saati içimize sinmiyor!

Ahmet Kekeç'ten Taşgetiren'e kol saati yanıtı