BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70

Spoilerdan işte böyle kaçacaksınız!

Spoilerdan işte böyle kaçacaksınız!

Ve beklenen dizi Game Of Thrones sonunda geri döndü. Tam bir buçuk yıl aradan sonra ekranlara geri dönen Game Of Thrones izleyicileri tatmin etti. Ancak hala izlemeyenler var. Peki spoilerdan kaçmanın yolu ne?

Spoilerdan işte böyle kaçacaksınız!

Fenomen dizi Game of Thrones (Taht Oyunları) dün gece yayınlanan ilk bölümü ile yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara döndü. Peki özellikle sosyal medyada sıkça karşılaşıla Game of Thrones spoiler'larından nasıl uzak durulur? İzlemeyenler ya da bölüm biriktirmek için tam bir kabus olan spoilerdan kurtulmak bakın bu yollarla mümkün. İşte Game of Thrones spoiler'larını önlemenin 10 yolu

Spoilerdan işte böyle kaçacaksınız!

1- Twitter’ın ‘sessiz’ özelliğini kullanın En güvenli yöntem yeni bölümü izleyene kadar sosyal medyadan uzak durmak olsa da, eğer bu size çok zor geliyorsa, Twitter’da bazı anahtar kelimeleri ve hashtagleri bloklamanız mümkün. Tek yapmanız gereken Twitter’a girip, ‘Ayarlar’dan ‘Gizlilik’i seçmek. Burda çıkan menüden ‘Sessiz Kelimeler’ seçeneğini tıklayın. Mavi ‘Ekle' düğmesi ile sessizleştirmek istediğiniz kelimeyi listenize ekleyin ve ne kadar uzun süre sessiz kalmasını istediğinizi seçin.

Spoilerdan işte böyle kaçacaksınız!

2- Facebook’da durum güncellemelerini filtreleyin Chrome ve Firefox’un Social Fixer eklentisi, Facebook’daki durum güncellemelerini içeriklerine göre filtrelemenizi sağlar. Film ve dizi spoiler'larını, aşırı siyasi paylaşımları veya istediğiniz herhangi başka tür paylaşımları bu uygulamayı kullanarak Facebook anasayfanızdan engelleyebilirsiniz.

Spoilerdan işte böyle kaçacaksınız!

3- Chrome'un Video Engelleyici’sini deneyin Twitter ve Facebook’u aradan çıkardıktan sonra bile, YouTube ve Vimeo’de oynat tuşuna bastığınız an heyecanla izlemeyi beklediğiniz bir sahnenin klipi ile karşılaşabilirsiniz.