BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  SP

SP'li başkanın nikahsız eşi ortaya çıktı

Saadet Partili İlyas Zeki'nin nikahsız yaşadığı 5 çocuğunun annesi terkedilince sessizliğini bozdu!

Abone ol

Saadet Partisi Yatağan İlçe Başkanı İlyas Zeki'nin (45) nikahsız yaşadığı ve biri özürlü 5 çocuk annesi Gülhayat Kart (38), terkedilince sessizliği bozdu.

İlyas Zeki'nin kendisini terk ederek resmi nikahlı ilk eşine döndüğünü öne süren ve çocuklarının aç olduğunu belirten Kart, 'Çocukları bırakıp hiçbir işe gidemiyorum. Bize yardım edin' dedi. İlyas Zeki ise nikahsız eşinin iddialarını yalanladı.

Saadet Partisi Yatağan İlçe Başkanı İlyas Zeki'nin, 9 yıl önce iddiaya göre kendisini bekar olarak tanıtarak imam nikahıyla birlikte olduğu 38 yaşındaki Gülhayat Kart, terkedilince konuştu. Gülhayat Kart, 2002 yılında Zonguldak'ta tanışıp arkadaş olduklarını ve 8 ay sonra evlenme vaadiyle İlyas Zeki'ye kaçtığını söyledi. Bir süre sonra evli olduğunu öğrenince, ailesinin yanına dönmek istediğini, ancak onların da kendisini kabul etmediğini anlatan Kart, birlikte yaşamaya devam ettiğini, biri bedensel engelli olmak üzere 5 çocuk sahibi olduğunu belirtti.

İlyas Zeki'nin dört ay önce nikahlı eşi Y.Z. (45) ile barıştığını ve kendisini terk ettiğini öne süren Kart, çocukları Gülhayat (2), Gökhan (3), Vahdet (4), Musa (6) ve Muhammet (8) ile ortada kaldığını söyledi. Kart, dört aydır komşularının desteği ile ayakta durmaya çalıştığını, son olarak evde bulunan 10 torba kömürü satarak çocuklarına süt ve ekmek aldığını ifade ederek, 'Yaşları çok küçük. Çocukları bırakıp bir yere gidemiyorum. İşe de giremiyorum. Sosyal güvencemiz de yok. Bize yardım edin' dedi.

İŞTE VİDEOSU